Prikazujem 26 izdelke

KONJENIŠTVO

Zajezdite vašega velikega prijatelja in skupaj odjahajta v več

prelepe kotičke narave. Ježa konja je lahko nekaj prečudovitega. Še posebej, ko začutiš ritem konja in se počutiš z njem kot eno. Hiter galop ti požene kri po žilah in da občutek svobode. Zato lahko razumemo zakaj je Konjeništvo dejavnost, ki se je marsikdo poslužuje. Priskrbite si primerno in kvalitetno opremo, tako da bo ježa za vas in konja, ki ga jezdite udobna, prijetna ter zanesljiva.

Ježa pa je le en del naše interakcije s konjem. Ker imamo konje v skrbništvu, namesto, da bi bili prosti v naravi, moramo za to poskrbeti za vse, za kar bi narava za njih sama poskrbela. Zato je pravilna Skrb za konja zelo pomembna. Niso preveč zahtevni kar se hrane tiče, vsi pa vemo kako imajo radi priboljške. Potrebno pa je tudi ohranjati njihov prostor čist, prav tako njihovo dlako. Konj zelo čuti naš odnos do njega in se temu primerno tudi vede. Da bomo mi srečni, ježa prijetna in konjiček zadovoljen, poskrbimo za njihovo dobro počutje. Pokažimo hvaležnost za prelepo izkušnjo ježe, ki jo nam nudijo.

Želite navdušiti vašega otroka za konje in ježo? Podarite mu plišastega konja, izberite XXL ali standard velikost Plišasto žival.

Imate doma še kakšne živali? V kategoriji Za živali najdete Potrebščine za mačke, kot tudi različne Potrebščine za pse. Greste radi na izlet, si priredite športni dan ai radi kolesarite? Vzemite vašega hišnega ljubjenčka s seboj z Vozički za hišne ljubljenčke. To ni vaš stil, vendar še vedno želite vzeti vašega živalskega prijatelja s seboj? Potem bodo Transportni boksi in torbe pravi naslov.