Prikazujem 23 izdelke

SPALNE VREČE

Spanec je pomemben, ne glede na to, kje ste. Zagotovite si udobjeveč

še posebej tam, kjer se ga najmanj pričakuje. Za marsikoga je pomanjkanje udobja razlog, da ne obiščejo narave pogosteje. Seveda je to tudi del posebnosti, ki ga kampiranje nosi. V udobju marsikaj spregledamo in sprejmemo, kar nam dejansko ne koristi ali celo mogoče škodi na dolgi rok. Z igranjem preživetja v naravi, ali le z uživanjem razgleda ob rahlem hladu, ki ga navdaja jesenski vetrič, se lahko spomnimo kdo smo in kaj nam je v življenju zares pomembno. Kljub temu, pa smo lahko pametni in si zagotovimo spanec, ki nas bo napolnil z energijo, ki nam bo usmerila pozornost na užitek v naravi, namesto na vaš boleč hrbet. Spalne vreče vam omogočajo toploto, ki jo potrebujete v manj izoliranem prostoru. V kategoriji pa najdete tudi blazine, postelje in ostalo opremo za udoben spanec.

Za vse tiste, ki brez svoje rutine in vseh pripomočkov, ki vam jo omogoča, ne greste nikamor, bo morda Pohištvo za kampiranje omogočilo vašo ekspedicijo v gozdove. Pohištvo je sestavljeno tako, da zavzame minimalno prostora, ko ga ne uporabljate. V kolikor je vaš Šotor dovolj velik in pomanjkanje udobja ni vaš cilj, vam predlagamo pregled Zračnih postelj.

Udobje pri kampiranju ponavadi tudi zajema pomisleke o higieni, ki pa so ob pravi organizacijo popolnoma nepotrebni. Prenosne prhe in ograde za zasebnost vam omogočajo, da poskrbite za svojo čistočo, skoraj tako, kot bi to storili doma.

Imate radi ribe? Opremite se z opremo za Ribolov in ujemite svojo večerjo!