Prikazujem 1–30 od 55 izdelkov

POHIŠTVO ZA KAMPIRANJE

Gremo v naravo in udobnost vzemimo “sabo”.več

Kampiranje ima marsikdo rad. Lahko predstavlja oddih v naravi ali pa celo pustolovščino! Spanje v Šotorih ima marsikateri otrok rad, odrasli pa tudi. Pomanjkljivost kampiranja je lahko včasih ta, da nam je na trenutke neprijetno. Nekateri ne marajo “preživetja v naravi” prav za to. Vendar sploh ni nujno, da je tako. Pohištvo za kampiranje bo poskrbelo, da bo celotna izkušnja prijetna. Tako boste lahko divji in razigrani, ko se boste želeli pa umiriti, vleči in vsesti ter počutiti kot doma, vam bo camping pohištvo na voljo.

Za dobro počutje poskrbimo tako, da smo spočiti, umirjeni, dobro nahranjeni s svežim zrakom in vodo na voljo. Za počitek čez noč bodo poskrbele Zračne postelje. Da se boste lahko odpočili od vsega raziskovanja pa med pohištvom najdete Kamping mizo in stole. Za uživanje v naravi je najenostavnejše kar lahko naredite to, da se vležete na travo, gledate v nebo ali zaprete oči in poslušate prijetne šume narave. Da vam ne bodo nagajale žuželke, pa se opremite z Odejo za uporabo na prostem. Ste mogoče ljubitelji žuželk? V ponudbi imamo Hotel za žuželke, ki ga najdete med drugimi Potrebščinami za male živali. V kategoriji Za živali pa najdete vse pripomočke, ki jih potrebujete, če boste vašega hišnega ljubljenčka povabili s seboj.

Da bomo dobro nahranjeni, se organizirajmo tako, da priprava obrokov na prostem ne bo nobena težava. Pri tem vam pripomore Jedilna posoda za kampiranje.

Da se ne boste čutili omejeno pri vzdrževanju higiene, so tu za vas Prenosne prhe in ograde za zasebnost. Si želite še več zasebnosti? Preverite Mreže za zasebnost. Za gunganje pa poskrbi Viseča mreža.