Prikazujem 1–24 od 3471 izdelkov

JEDILNI IN KUHINJSKI STOLI

Jedilna miza in jedilni in kuhinjski stoli več

nerazdružljiv člen za dobro druženje za mizo.

Vrtljivi jedilni stoli 4 kosi roza žamet
Vrtljivi jedilni stoli 4 kosi roza žamet

Za jedilno mizo lahko počnemo marsikaj – obedujemo, se pogovarjamo, sklepamo posle ali se zabavamo z družabnimi igrami. Vendar to bi bilo težko in neprijetno, če bi morali ob tem stati. Kuhinjski stoli so zasnovani prav za ta čas obedovanja in druženja. stoli za jedilnico so zgrajeni so iz trpežnih materialov. Lahko izbirate med lahkimi in zložljivi stoli ali masivnejšimi. Nekateri imajo bolj poudarjen dizajn in estetsko prijetni, drugi so bolj preprosti, a vsi so kakovostni. Nekateri imajo nižja naslonjala, nekatera pa višja, ki nudijo podporo tudi vašim ramenom in vratu.

Izbirate lahko med 12. različnimi barvami. Stoli za jedilnico so lahko naravne barve kot so zelena, rumena in svetlo modra bodo poživele prostor a mu hkrati dale miren ton. Bež barva se dobro poda skoraj povsod in poveže prostor skupaj, če ima ostalo pohištvo že močne ali pisane barve. Lahko pa izberete “glasnejše” barve, da zbijete monotonost prostoru.

Dobro je, da so stoli v stilu z mizo, zato je izbira stolov pestra, da lahko najdede stole prave za vas. Če pa imate priložnost izbrati tudi novo mizo, jo lahko najdete tukaj. Takšno, ki bo kot na lašč za vaš izbran set stolov za jedilnico.

Jedilni in kuhinjski stoli so nalašč za notranje prostore, vendar če želite obedovati zunaj na terasi ali celo vašem vrtu pa si lahko ogledati ponudbo Vrtnega pohištva, kjer najdete Vrtne mize, stole in klopi ter Vrtne garniture različnih struktur za različne priložnosti.