Prikazujem 1–30 od 386 izdelkov

BARSKI STOLI

Bar doma ali bar z domačim občutkom?več


Barski stoli so eni tistih vrst, ki odstopajo. Imajo sedež na visokem, tako da dajejo malo drugačen občutek kot jedilni ali pisalni stoli. Čeprav se imenujejo barski stoli, pa še ne pomeni da so samo za v bar. So za povsod, kjer želite, da je vzdušje bolj družabno. Mogoče pa imaste visok pult kjer si želite zajtrkovati ali pa razmišljate o Barski mizi?

Naravnost idealni pa so barski stoli za v okrepčevalnico, kavarno, gostilno in seveda bar. V ponudbi so standardni, torej visoki in pa tudi nižji – barski stolčki. Zgrajeni so v različne strukture.  Nekateri so zelo preprosti s sedalom in 4 nogicami, večina jih ima nizko naslonjalo, nekateri višje. So standardni stoli brez posebnosti, nekateri so pa zelo domiselni, ki takoj padejo v oči. Narejeni so tudi iz različnih materialov, tako da so na voljo železni, jekleni in leseni stoli iz različnih vrst lesa. Če želite vzbudit retro vzdušje vam priporočamo stole iz predelanega lesa.

Lahko si jih izberete posamično, v ponudbi so pa tudi barski stoli v setu, tako da bo opremljanje še lažje. Vsak prostor, naj bo bar ali dom pa mora imeti za dobro vzdušje še primerno Razsvetljavo. Za prostor, kjer se bodo ljudje zadrževali in počutili udobno, vam priporočamo ureditev svetlobe tople barve.

Če ustvarjate prostor druženja, razmislite tudi o sedežnih garniturah za večje ali odprte prostore in o Kavčih. Slednji so kot nalašč za v kavarne. Da bo prostor oddajal rahlo luksuzni in klasični pridih, pa vam predlagamo, da mu dodate kakšen Fotelj ali počivalnik.