Prikazujem 1–24 od 1831 izdelkov

POSTELJNI OKVIRJI

Posteljni okvirji vseh dimenzij in modelov velikosti. več

Prodajamo v dimenzijah od 80×200, 120×200, 140×200, 160×200 in 180×200 cm.

Posteljni okvir taupe blago 100x200 cm
Posteljni okvir taupe blago 100×200 cm

Posteljni okvirji so tisti kos pohištva v našem domu, ki izraža naš osebni slog in stil cele spalnice. Pri nas najdete kvalitetne in moderne postelje iz lesenih in kovinskih okvirjev, pa tudi takšne z oblazinjenim naslonjalom.

Posteljni okvirji v naši ponudbi so različnih dimenzij in zato primerni za vse velikosti prostorov. Poiščite primernega za vas in si pričarajte pridih doma po svojem okusu. V ponudbi tudi postelje z predali ali dvižne, ter z vzmetnicami in spominskimi penami. Veliko je novih modelov, zato je ponudba zelo pestra, najde se postelja tudi za še najbolj zahtevne okuse.

V marsikaterem modelu posteljnega okvirja so dodane LED lučke, posteljni okvir LED. Strategija naše prodaje, je vmesni člen med ceno in kvaliteto. Trudimo se ohranjati, moderen dizajn za zmerno ceno, zato lahko z gotovostjo trdimo, da smo konkurenčni. Ponujamo posteljne okvirje v vseh dimenzijah, modelih in velikosti.

Nakup postelje ni ravno pogosto opravilo, vendar mu je smiselno nameniti nekaj več pozornosti in časa, saj v postelji preživimo približno 1/3 svojega življenja. Kakovost spanja ima velik vpliv na naše zdravje, saj so mnoge raziskave pokazale povezanost pomanjkanja spanca in razvoj številnih bolezni, tako fizičnih kot tudi psihičnih.

Na to, kakšno dimenzijo postelje bomo izbrali, vpliva več dejavnikov. Če bomo menjali le posteljni okvir, vzmetnico pa obdržali, smo glede dimenzije omejeni. V primeru, da se menja celoten posteljni komplet, pa imamo pri izbiri več svobode.

Izbira dimenzije je odvisna od tega, koliko prostora imamo na voljo, koliko oseb bo spalo na postelji in kakšne so naše spalne navade. Večina postelj je standardne dolžine 2 metra, vendar pa lahko v primeru, da smo višje rasti, izberemo tudi podaljšano posteljo dolžine 210 ali 220 cm.