Prikazujem 1–24 od 1506 izdelkov

NOČNE OMARICE

Nočne omarice, predno zaspite in ko se zjutraj zbudite, več

vse potrebno za vas držijo
Nočne omarice. Majhne omare, a velikega pomena. Težko si predstavljamo spalnico brez nočne omarice ali dveh poleg postelje. Naj bo to svetilka, budilka, telefon, tablica, knjiga, roža ali kaj drugega. Seveda pa mora biti spalnico v stilu, saj nam bo tako bolj prijetno v njej. Od vseh omaric, ki so na voljo, smo prepričani da najdete svojo po stilu, strukturi, velikosti, barvi in modelu.

Spalnico pa naredijo prijetno različni dejavniki. Da je spalnica vizualno lepa je že eden. Veliko površino prekriva postelja in na njej posteljnina.To lahko izberemo pisano, da sobo poživi in nas zjutri prebodi iz postelje v nov dan. Lahko izberemo pa tudi mirnejši ton, odvisno koliko časa v njej prebedimo. Če imamo težave s spancem, so priporočljive nežnejše barve.

Nasvet za mirnejši spanec

Pred spanjem dobro prezračite sobo, da se zrak napolni s kisikom. Nato poskrbite za primerno temperaturo. Ta naj bi bila optimalna med 15 in 22°C, najbolje je malo nižja temperatura in kakšna odeja več, tako da se lahko po potrebi odkrijete. Nazadnje pa še poskrbite za prekrvavljeno telo in umirjeno dihanje. Za to je idealno izvajanje razteznih vaj v kombinaciji z globokim dihanjem oz izvajanje joge. Tako bo vaše telo pripravljeno na kvalitetni počitek. Če vam po tem um še vedno hiti, pa vam priporočamo predvajanje umirjene glasbe.

Nočne omarice kot sef? Nekateri ljudje radi tudi kaj pospravijo na varno v svoje nočne omarice. To pa ni najbolj varno mesto, še sploh če pride kdaj do vloma. Če imate doma dragocenosti, ki jih želite hraniti na varnem mestu, si oglejte Varnostne sefe, za še mirnejši spanec.