Prikazujem 1–32 od 104 izdelkov

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE

Kotne sedežne garniture so praktična izbira, Preberi več

saj boste s tem ohranili prostornost vašega dnevnega prostora. In s tem  pridobili  veliko sedišč. Tako boste lahko uživali v druženju s prijatelji ali pa sproščeno leže gledali televizijo. Ker boste tako pridobili na prostoru si lahko v dnevno sobo postavite še stilsko lepo mizica za dnevno sobo, stene dnevne sobe pa okrasite z dekoracijo.

Če boste želeli popestritev, pa lahko dnevi prostor dodatno zapolnite z počivalniki, foteljidvosedi .   Na izbiro je tudi veliko drugih artiklov kot so trosedi, najboljše, da pogledate cel program z kavči.V različnih barvah ali pa lahko za sprostitev in masažo izberete tudi električni masažni stol, v katerem se boste lahko sproščali ob večerih. Preverite našo bogato ponudbo tudi kot so kotne sedežne garniture.

Pri nas imamo tudi bogato izbiro sedežnih garnitur Chesterfield. Oglejte si jih in izberite svoj model v najlepši barvni kombinaciji za vašo dnevno sobo ali bivalni prostor.

V kolikor se želite poigrati z ločeno strukturo kavčev, pa si oglejte našo ponudbo kavči ali pa izberite fotelje in počivalnike.

Preloader