Prikazujem 1–30 od 75 izdelkov

VZMETNICE

Vzmetnice so pogoj za kvalitetno spanje več

saj so temelj  dobro prespane noči. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in materiali. V naši ponudbi imamo tudi  vodne vzmetnice.  Prav tako pa imamo v ponudbi  tudi takšne iz spominske pene.

Vzmetnica s spominsko peno
Vzmetnica ali jogi s spominsko peno, Postelja LED z vzmetnico temno sivo platno 160×200 cm

Ponujamo pa tudi zložljiva ležišča, ki vam bodo prišla prav na morju, kampiranju in ob raznih drugih priložnostih. Privoščite si brezskrben spanec, o kakršnem ste od nekdaj sanjali! V naši ponudbi najdete vrhunska ležišča in vzmetnice.

Z njimi boste odkrili nove dimenzije udobja. Na voljo so ležišča klasičnih in sodobnih načinov vzmetenja.  In sicer v najrazličnejših dimenzijah. Lahko izbirate med mehkimi, srednje trdimi ali tršimi ležišči, s katerimi boste zagotovili optimalno podporo celemu telesu.

Zbujajte se spočiti in se v sanje končno zazibajte v zdravem in kakovostnem spalnem okolju!
Se zjutraj zbujate utrujeni in z bolečinami v križu?
So na njem, ko vstanete, vidni odtisi vašega telesa?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je velika verjetnost, da spite na dotrajani vzmetnici ali jogi – ju, ki vam ne omogoča sproščenega nočnega kvalitetnega počitka. Ko imate svojo vzmetnico doma, je pomembno, da poskrbite za to, da je ta ustrezna tudi, če imamo alergije – še posebej, če imate alergije v zaprtih prostorih. Kljub strahu nad peresnimi blazinami, prašnimi pršicami in drugih tegobah, je treba vedeti, da so marsikatere vzmetnice, veliko večji alergični aktivatorji, kot karkoli drugega v naši hiši.

PunKufer velja že vrsto let za enega izmed večjih ponudnikov kakovostnih vzmetnic, kjer pa nam je zraven dobre vzmetnice, osnovno vodilo tudi cena. Zato priporočamo, da si ogledate našo ponudbo vzmetnic na naši spletni strani. Torej pogoj za kvalitetno spanje je dobra vzmetnica.