Prikazujem 1–30 od 200 izdelkov

KONZOLNE MIZICE

Da bodo stvari pri roki in bo vedno nekje prostor, kjer boste lahkoveč


oložili tisto česar trenutno ne potrebujete, vendar vam bo prišlo prav kasneje. Za urejen bivalni prostor je potrebno poskrbeti, da ima vsaka stvar svoj prostor, kamor je pospravljena. Včasih pa nekaj uporabljamo dlje časa s premori. Takrat je dobro, da lahko tisto nekaj tudi odložimo. Konzolne mizice bodo za vas bile ta prostor.

Doma imamo več prostor, kjer se zadržujemo dlje časa. Ponavadi so to dnevna soba, jedilnica, kabinet, mogoče pa za nekatere terasa. Kjerkoli se že radi zadržujemo, je dobro, da imamo tam nekaj za sedet in prostor, kjer imamo vse potrebščine. Ob vašem Kavču ali Fotelju se bo konzolna mizica dobro znašla. Za vas bo držala kozarec ali šalco, knjigo ali telefon, ko ga boste odložili.

Konzolne mizice so porabne tudi v dnevni sobi poleg kakšnega kosa pohištva. Lahko vam služi tudi kot polica ali drži kakšno rožo. Potrebujete drugačen kos pohištva za shrambo stvari, ki jih želite imeti pri roki? Preverite ponudbo Komod.

Iščete mizico, ki bo držala vaše toaletne in kozmetične potrebščine? Preglejte tudi Toalente in kozmetične mizice, ki so zgrajene tako, da vam bodo omogočale prijetno ličenje in dovolj prostora za vse pripomočke. Večina jih vključuje tudi ogledalo, če želite si oglejte Ogledala tudi posamično. Potrebujete več potrebščin? Preverite ponudbo Kozmetike.

Konzolne mizice pa se dobro znajdejo tudi na kakšni terasi ali balkonu. Če potrebujete malo večjo mizico, pa preverite Klubske mizice. Iščete nekaj, kar bo podpiralo vaš TV monitor? Poglejte TV regale in stojala za monitor.