Prikazujem 1–24 od 352 izdelkov

JEDILNE MIZE

Ustvarite si jedilnico, ki bo pomenila več kot le prostor v hiši.več


Vsaka jedilnica si zasluži kakovostno mizo, ne glede koliko ljudi jo uporablja. Pri nas najdete jedilne mize različnih velikosti. Za veliko družbo, družine vseh velikosti, ali pa če je samo za dva ali enega. Vsi si zaslužimo prijetno obedovanje!

Želite, da je vaša jedilnica vabljiv prostor, ki bo izražal občutek doma? V jedilnici se ponavadi srečamo vsi. Zaradi hitrega sodobnega tempa se člani družine velikokrat zgrešijo čez dan. Nekateri se ujamejo v času kosila, vendar večino od nas pa res zaključi dan šele pozno popoldne. V takšnem primeru je pomembno, da imamo prostor kjer se lahko odpočijemo, čutimo varne in vabljenje. Občutek, da ne potrebujemo več hitet in si lahko vzamemo čas zase. Del tega je tudi, da poskrbimo za pravo prehrano. Lepo je, da se na koncu dneva vsi srečamo in skupaj obedujemo. Jedilne mize so za takšen namen idealna točka srečanja.

Seveda je pa pomembno tudi kje sedimo. Za udobno sedenje so pomembni tudi kvalitetni stoli. Jedilni in kuhinjski stoli so seveda najprimernejši. Ker je izbira velika, smo prepričani, da najdete pravo kombinacijo jedilne mize in stolov z vašim stilom. Če želite kupiti mizo in stole že v setu, pa vam priporočamo ogled Jedilnih garnitur.

Za kvalitetno preživljanje časa z vašo družino je pravi prostor, še posebno zvečer po obiski jedilnice vaša Dnevna soba. Zvečer se je dobro sprostiti, za nekatere je takrat dovolj, da se zleknejo na Kavč. Drugi pa potrebujejo nekaj več, mogoče nekaj kot je Električni masažni stol?

PODKATEGORIJE

Preloader