Prikazujem 1–32 od 265 izdelkov

JEDILNE MIZE

Ustvarite si jedilnico, ki bo pomenila več kot le prostor v hiši.več


Vsaka jedilnica si zasluži kakovostno mizo, ne glede koliko ljudi jo uporablja. Pri nas najdete mize različnih velikosti. Za veliko družbo, družine vseh velikosti, ali pa če je samo za dva ali enega. Vsi si zaslužimo prijetno obedovanje!

Želite, da je vaša jedilnica vabljiv prostor, ki bo izražal občutek doma? V jedilnici se ponavadi srečamo vsi. Zaradi hitrega sodobnega tempa se člani družine velikokrat zgrešijo čez dan. Nekateri se ujamejo v času kosila, vendar večino od nas pa res zaključi dan šele pozno popoldne. V takšnem primeru je pomembno, da imamo prostor kjer se lahko odpočijemo, čutimo varne in vabljenje. Občutek, da ne potrebujemo več hitet in si lahko vzamemo čas zase. Del tega je tudi, da poskrbimo za pravo prehrano. Lepo je, da se na koncu dneva vsi srečamo in skupaj obedujemo. Jedilne mize so za takšen namen idealna točka srečanja.

Seveda je pa pomembno tudi kje sedimo. Za udobno sedenje so pomembni tudi kvalitetni stoli. Jedilni in kuhinjski stoli so seveda najprimernejši. Ker je izbira velika, smo prepričani, da najdete pravo kombinacijo mize in stolov z vašim stilom. Če želite kupiti mizo in stole že v setu, pa vam priporočamo ogled Jedilnih garnitur.

Za kvalitetno preživljanje časa z vašo družino je pravi prostor, še posebno zvečer po obiski jedilnice vaša Dnevna soba. Zvečer se je dobro sprostiti, za nekatere je takrat dovolj, da se zleknejo na Kavč. Drugi pa potrebujejo nekaj več, mogoče nekaj kot je Električni masažni stol?

Masivne jedilne mize

Slog jedilne mize – jedilna miza iz iverne plošče, lesene mize, raztegljive jedilne mize itd. Vam je znano, kajne? Veliko je estetike, želite pa tudi kakovostno kuhinjsko mizo, ki bo hkrati tudi praktična. Napočil je čas, da izberete sodobno jedilnico.

Lesene jedilne mize

moderne, masivne mize, raztegljive, ravne, okrogle, barvne itd. Pestra izbira vam omogoča, da celotno jedilnico uredite v skladu z željami. Težave se pojavijo predvsem, ker je treba harmonično prilagajati slog v notranjosti, pravilno izmeriti velikost in ne preseči proračuna. Kako dolgo naj miza zdrži in koliko ste pripravljeni odšteti zanjo? Lesena jedilna miza bo zelo zanesljiva, trpežna in kakovostna. Ta plemenit material bo našel svoje mesto v vsaki notranjosti. Kadar je slog notranjosti jasen, so lesene mize naravnost enkratna izbira. Pravokotne, kvadratne ali okrogle, v različnih velikostih in tudi z različnimi dodatki bodo vsak prostor popestrile in ustvarile čudovito toplino in videz. Hkrati so tudi visoko funkcionalne in kakovostne, kar bo omogočilo dolgoletno uporabo. Njihova prednost je zagotovo tudi enostavno vzdrževanje.

Na voljo so v različnih velikostih. Velikost mize bo odvisna od površine in oblike prostora ter števila ljudi, ki bodo mizo uporabljali.

Jedilna miza

ima velik pomen. Za njo boste jedli, ustvarjali, na njej pripravljali tudi hrano, razpravljali z družinskimi člani in se družili, risali, si delili skrivnosti, pili kavo ali čaj itd. Skratka, jedilna miza je zelo pomemben prostor za vse družinske člane. Je pravo središče kuhinje in je običajno udoben in praktičen prostor, ki mora ustrezati slogu in velikosti prostora. Miza mora poskrbeti za užitek, da bodo vse te dejavnosti tudi skrbno in udobno izpeljane. Biti mora lepa, udobna,  praktična, kakovostna, funkcionalna, prostorna, zanesljiva in stabilna.

Morda se na prvi pogled izbira jedilne mize zdi zastrašujoča naloga, v resnici pa je lahko zelo preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da že vnaprej razmislite o notranjosti in zahtevah. To bo izbiro poenostavilo.

Moderne jedilne mize

Obstaja veliko možnosti izbire, in sicer se jedilne mize razlikujejo po barvi, velikosti, obliki in materialu, iz katerih so izdelane. V prvi vrsti pa morate izhajati iz tega, za kakšno notranjost izbirate mizo. Če je vaša notranjost moderna, izberite moderno jedilno mizo. Moderne mize so lahko elegantne in brez nepotrebne pretencioznosti, lahko pa so z raznim dekorjem in dodatki. Lahko so iz dragega lesa, z upognjenimi nogami in drugimi okraski. Moderne mize se ponašajo z odličnim videzom ter lahko imajo drugačen odtenek in teksturo. Prilegajo se moderni notranjosti.

Raztegljive jedilne mize

Raztegljive jedilne mize so zelo priročna možnost. Na prvi pogled kompaktna miza se lahko spremeni v ogromno, zahvaljujoč posebnim mehanizmom, ki omogočajo, da se raztegne. Če je vaša izbira raztegljiva jedilna miza, vas ne bo več skrbelo niti takrat, kadar k vam nenadoma pridejo gostje.

Tako se lahko za veliko jedilno mizo zbere več povabljenih in vas pri tem nič ne omejuje. Tako v prostorni kot tudi manjši kuhinji bo takšna miza videti naravnost odlično. Ta model bo ustvaril prijetno vzdušje, ki bo harmonično dopolnjeval vsako jedilnico ali kuhinjo.

Barske mize in garniture

dobra osvežitev vedno pride od dobre mize. Naj bo za prireditev, domačo uporabo ali okras. Barske mize so vedno dobra ideja za krajši postanek.

Ni pa nujno, da gre za pijačo. Nekateri bodo uporabili Barsko mizo tudi za krajši obed, recimo zajtrk, skupaj v kombinaciji z Barskimi stoli. Tej bodo omogočajo, da bo postanek, ne glede na njegovo dobo, udoben in bolj podoben počitku. Ker pa sta barska miza in stol na visokem, nas držita v pokončni drži, tako da, če se ne želimo predolgo zamotiti in po obedu nadaljevati z delom, so za organiziran in funkcionalen prostor dobra izbira.

Barske mize so tudi dobra ideja za različne dogodke. Še sploh takšne, kjer želite nekaj izpostaviti. Zaradi višine barske mize, bo to, kar boste nanjo postavili, po vsej verjetnosti bolje vidno, kot če bi stalo na navadni mizi. Da bo celoten dogodek dobro viden in dobro postavljen, premislite o Šotorih za zabavo. Tej omogočijo prireditev skoraj kjerkoli na prostem, saj ustvarijo prostor kjerkoli želite. Če gre za manjše združenje ali pa mislite, da šotor ni potreben, pa so Paviljoni dobra izbira. Potrebujete mogoče drugačne Mize? Zložljive mize so zelo priročna in hitra rešitev za vsako priložnost, bodisi postavitev stojnice ali nekaj bolj priložnostnega, kot je recimo piknik. Da bo Piknik popoln, pa s seboj vzemite še Oddejo za uporabo na prostem. Radi pečete? V ponudbi Žari, pečice in posode najdete tudi Set posode za izpod peke v kovčku, ki bo šel z vami kamorkoli. Da bo piknik še zabavnejši in igrivi, za to poskrbi Rekreacija na prostem.

Dodatki za mize

Zaščitite vašo mizo in jo ob enem opremite s stilom. Mogoče si pa želite sami postaviti mizo? Dodatki za mize so tu za zaščito vaše obstoječe mize, za okras ob obedu ali pa bodo postali kar vaša nova miza.

Miza je središče vsake jedilnice. Uporabna je pa še za veliko drugih načinov. Predstavlja podlago za nas, ko jo potrebujemo. Na njej pišemo, rišemo, se na njo naslonimo, postavimo na sredino kakšno vazo,… na njo postavimo vroč lonec? Nam pade nekaj težkega? Miza naj bi bila trpežna, saj je velik kos pohištva in ga ni kar tako zlahka menjati. Prednost vzdržljivosti poda kakovosten material mize že na začetku. Da trpežnosti dodamo več časa je dobro, da jo zaščitimo.
Namizne plošče bodo poskrbele za zaščito. Na voljo so v različnih dimenzijah in iz različnih materialov. Na voljo so površine za mizo s strukturo marmorja ter iz kaljenega stekla. Pri obeh materialih lahko izbirate med svetlimi in temnimi ploščami. Na voljo so pa tudi lesene plošče.

Med dodatki za mizo boste našli tudi noge za mizo, med njimi se najdejo tudi noge za klopi. Želite mogoče sami kombinirati noge za mizo z izbrano površino za mizo? Mogoče se pa ukvarjate z lesom in iščete nov projekt? Prepričajte se, da imate vso potrebno Orodje.

Preloader