Prikazujem 1–30 od 59 izdelkov

DODADATKI ZA MIZE

Zaščitite vašo mizo in jo ob enem opremite s stilom.več


Mogoče si pa želite sami postaviti mizo? Dodatki za mize so tu za zaščito vaše obstoječe mize, za okras ob obedu ali pa bodo postali kar vaša nova miza.
Miza je središče vsake jedilnice. Uporabna je pa še za veliko drugih načinov. Predstavlja podlago za nas, ko jo potrebujemo. Na njej pišemo, rišemo, se na njo naslonimo, postavimo na sredino kakšno vazo,… na njo postavimo vroč lonec? Nam pade nekaj težkega? Miza naj bi bila trpežna, saj je velik kos pohištva in ga ni kar tako zlahka menjati. Prednost vzdržljivosti poda kakovosten material mize že na začetku. Da trpežnosti dodamo več časa je dobro, da jo zaščitimo.
Namizne plošče bodo poskrbele za zaščito. Na voljo so v različnih dimenzijah in iz različnih materialov. Na voljo so površine za mizo s strukturo marmorja ter iz kaljenega stekla. Pri obeh materialih lahko izbirate med svetlimi in temnimi ploščami. Na voljo so pa tudi lesene plošče.

Med dodatki za mizo boste našli tudi noge za mizo, med njimi se najdejo tudi noge za klopi. Želite mogoče sami kombinirati noge za mizo z izbrano površino za mizo? Mogoče se pa ukvarjate z lesom in iščete nov projekt? Prepričajte se, da imate vso potrebno Orodje.

Iščete mogoče Pisalno in risalno mizo? Mizo za vašo pisarno ali otroško sobo?

Dodatki za mizo bodo poskrbeli tudi za zaščito mize ob obedu. Namizni prtički in pogrinjki bodo služili kot pripomočki in okras. K mizi izberite še primerne notranje Stole ali Vrtne stole.