Prikazujem 1–32 od 303 izdelkov

BARSKE MIZE IN GARNITURE

Barske mize in garniture, dobra osvežitev vedno pride od dobre mize.več


Naj bo za prireditev, domačo uporabo ali okras. Barske mize so vedno dobra ideja za krajši postanek.

Ni pa nujno, da gre za pijačo. Nekateri bodo uporabili Barsko mizo tudi za krajši obed, recimo zajtrk, skupaj v kombinaciji z Barskimi stoli. Tej bodo omogočajo, da bo postanek, ne glede na njegovo dobo, udoben in bolj podoben počitku. Ker pa sta barska miza in stol na visokem, nas držita v pokončni drži, tako da, če se ne želimo predolgo zamotiti in po obedu nadaljevati z delom, so za organiziran in funkcionalen prostor dobra izbira.

Barske mize so izjemno priljubljen kos pohištva, ki prinaša eleganco, udobje in funkcionalnost v vaš prostor za druženje. S svojim edinstvenim dizajnom in praktičnostjo so barske mize idealna izbira za različne okolice, kot so domači bar, kuhinjski pult ali celo komercialni prostori, kot so restavracije in klubi.

Barske mize so tudi dobra ideja za različne dogodke. Še sploh takšne, kjer želite nekaj izpostaviti. Zaradi višine barske mize, bo to, kar boste nanjo postavili, po vsej verjetnosti bolje vidno, kot če bi stalo na navadni mizi. Da bo celoten dogodek dobro viden in dobro postavljen, premislite o Šotorih za zabavo. Tej omogočijo prireditev skoraj kjerkoli na prostem, saj ustvarijo prostor kjerkoli želite. Če gre za manjše združenje ali pa mislite, da šotor ni potreben, pa so Paviljoni dobra izbira. Potrebujete mogoče drugačne Mize? Zložljive mize so zelo priročna in hitra rešitev za vsako priložnost, bodisi postavitev

stojnice ali nekaj bolj priložnostnega, kot je recimo piknik. Da bo Piknik popoln, pa s seboj vzemite še Oddejo za uporabo na prostem. Radi pečete? V ponudbi Žari, pečice in posode najdete tudi Set posode za izpod peke v kovčku, ki bo šel z vami kamorkoli. Da bo piknik še zabavnejši in igrivi, za to poskrbi Rekreacija na prostem.

Preloader