Prikazujem 23 izdelke

KLOPI ZA JEDILNICO

Dandanes je lahko klop hitro spregledan, vendar zeloveč


uporaben kos pohištva. Včasih je bila center hiše kmečka soba, v kateri je bila krušna peč, velika miza in ponavadi nekaj klopi. Stoli so bili bolj kot dodatek ob večjem številu gostov. Danes pa imajo glavno vlogo stoli, klopi pa so bolj stvar parkov. Glede na to, da so sedaj družine v manjših številih in hiše večje, je smiselno, da imajo stoli večjo prednost. Ne glede na to, pa so Klopi za jedilnico še vedno in za vedno uporabne in bi jih bilo škoda spregledati.

V kuhinji, če imate jedilno mizo ob steni, na primer, je včasih bolje postaviti klop. Tako se lažje tja usedejo tudi dve osebi, če je potem potreba. Klopi za jedilnico so prostorsko ekonomične, saj lahko nudijo sedišče večim osebam hkrati na določenem prostoru, kot stoli. Hkrati pa se klop ob steni ne bo premikala, tako kot bi se običajen stol in bodo vaše stene, posledično dlje časa, ostale čiste.Izberite ta pravo in klop in nato preglejte še ponudbo Jedilnih in kuhinjskih stolov in ustvarite privlačno kombinacijo. Vam prevelika izbira daje preglavice? Potem pa si uredite vašo jedilnico s pomočjo Jedilnih garnitur.

Na voljo so klopi iz različnega lesa in v različnih stilih, zato se ni potrebno bati, da vam klop ne bi prinesla tudi nekaj stila, ravno nasprotno! Preglejte in najdite tisto svojo, zanimivo klop.

Želite, da ima vaša klop več funkcij? Preverite Klopi za hodnik in skladiščenje.

Prirejate pogostitev ali zabavo? Preverite Šotore za zabave!