Prikazujem 1–30 od 132 izdelkov

KLOPI ZA HODNIK IN SKLADIŠČENJE

“Taprava” stvar za prostoren hodnik, copate in preobuvanje. več

Hodnik je velikokrat prvi prostor, ki ga zagledamo, ko stopimo v dom. Tako predstavlja priložnost prvega vtisa hiše ali stanovanja. Želite da izgleda vabljivo, toplo in oddaja občutek doma? Ali vam je pomembnejše da je moderno, zasnovano s premislekom, ki odraža vašo ustvarjalnost? Ali vam je pomembno le da sta hodnik ter celotna hiša funkcionala? V vseh treh primerih boste dosegli željen videz z nakupom Klopi za hodnik in skladiščenje. 

Lahko  si izberete klop različnega dizajna, barve, velikosti in višine. Na voljo so stili kot so vintage, klasika, minimalistično, moderno in drugi. Dizajn nekaterih je prav zanimiv in zelo domiseln, recimo klopca iz hloda. Tudi barve so različne – od umirjenih, naravnih do pisanih in živahnih barv. Prepričani smo, da najdeto “tapravo”.

Za vse ljubitelje funkcionalnosti in minimalizma bodo Klopi za hodnik in skladiščenje vaša izbira. Tako en kos pohištva opravlja več vlog. Kaj je vam pomembno veste vi. Izberete pa lahko takšno, na katero se boste lahko vsedli, preobuli in pospravili copate v zaboj. Ali bo pa klop hkrati sužila tudi kot omarica za čevlje. Mogoče bo pa shrambni prostor tako velik, da boste lahko notri pospravili torbe, žoge in vse ostalo kar gre rado z vami od doma.

Da bo hodnik še bolj prijeten preverite ponudbo Dekoracije. Tam najdete več kot tisoč izdelkov. Med njimi so tudi Ogledala, ki bodo naravnost za vaš hodnik.

Te klopi pa niso le za hodnik! Postavite jih lahko kamor koli želite. Preverite tudi Klopi za jedilnico.