Prikazujem 1–32 od 332 izdelkov

DVOSEDI

Dvosedi imajo široko more

uporabo. Modularni kavč iz blaga je lahko vaše najljubše mesto za sprostitev ob jutranji kavi na terasi ali v dnevni sobi. Poleg modularnih dvosedov imamo še nešteto drugih modelov in zagotovo boste našli dvosed, ki ga iščete.

In če je vaš dvosed morda premajhen, obstajajo tudi trosedi. Če pa so za vas preveliki in ste omejeni s prostorom, obstajajo taburei. Priljubljen in vedno iskan dvosed iz pravega usnja je v nekaj barvah, izbirate pa lahko med modernimi in retro dizajni. Za ljubitelje tkanin imamo na voljo tudi veliko izbiro modelov, oblazinjenih z visokokakovostnimi tkaninami v različnih barvah.

Umetno brušeno usnje, žametno oblazinjenje, lesene ali kovinske noge so sladka muka pri nakupu novega kavča. Naj vas pri nakupih ne zavede dizajn in videz dvoseda. Pomembna dejavnika sta tudi udobje in namen. Vedno pridemo do zaključka, da je kombinacija dizajna, videza in udobja zmagovalna kombinacija. Ko gre za kombinacije, vsekakor raziščite, trosede in sedežne garniture se še vedno skriva v naši ponudbi.

Preloader