Prikazujem 1–24 od 169 izdelkov

FOTELJI

Dobiš ga, ko združiš stol s kavčem. Kaj je to?več


Fotelj, tako je. Verjamemo, da so stari Egipčani prvi izumili štirinožni sedež s hrbtom, ki je večini bolj znan kot stol. Najzgodnejši primeri so bili najdeni v grobnicah iz leta 2680 pred našim štetjem. Egipčani

Tubast stol rjavo pravo usnje
Tubast stol rjavo pravo usnje

izgledajo prvi, ki so vestno uporabljali stole. V renesansi okoli 14. stoletja pa so se izoblikovali stoli, ki jim pravimo Fotelji.

Še danes lahko kupimo fotelje v renesanci podobnem stilu, lahko izberemo pa bolj moderne ali preprostejše. Uporabljamo jih lahko za različna druženja, kjer je do 5 ljudi. Zaradi udobja, ki ga fotelji ponujajo, lahko na njih sedimo dlje časa brez težave, zaradi pokončnega pa lahko ostanemo zbrani. Tako so primerni za različna zbirna mesta, bodisi doma ali v kakšnem lokalu. Lahko ga uporabljate pa tudi v svojem času. Idealni so za branje knjige ali česar koli, ki zahteva sedenje dlje časa brez neprijetnosti. V primeru, da pa želite fotelj, ki bo bolj podoben Ležalniku, pa izberite Počivalnik. Idealni so za zimski branje z vašo najljubšo Oddejo. Ste eni tistih, ki vas pozimi vedno zebe? Privoščite si električno pralno grelno odejo za enega ali večjo grelno odejo za dva.

Iščete Sedežno garnituro, tako da bo lahko sedelo več ljudi na kupaj? Idealno za ogled filma ali serije. Prav tako za igranje družabnih igr. Da bo igra vidna vsem pa postavite poleg sedežne še Klubsko mizico. Vse fotelje, kavče in sedežne pa opremite še z Blazinami, tako da bo še udobneje.

PODKATEGORIJE

Preloader