Prikazujem 1–24 od 352 izdelkov

PISALNE MIZE

Da bosta delo ali domača naloga dobro narejena,več


poskrbite najprej za dobro delovno podlago. Pisalne mize vam bodo omogočile prostor, kjer boste uredili vso potrebno papirologijo in uredili načrte. Naj bo to vaša baza. Izberite pravo pisalno mizo za vas, tako da bo imela toliko predalnikov ali polic kot jih potrebujete. Da bo prave višine in širine. Po vrhu pa lahko izberete seveda tudi stil. Izberite si takšno, ki vam bo všeč, tako da se boste z veseljem vrnili.

Pisalna miza visok sijaj bela 100x50x76 cm iverna plošča

Da bo sedenje za vašo mizo prijetno in boste zdržali toliko časa, kot si želite, poskrbite za pravi stol. Vsaka miza ma svoj par in ko gre za pisalno mizo, bo njen par seveda Pisarniški stol. Sami veste kaj je za vas najbolj udobno. Odvisno je tudi od tega, koliko časa preživite v vašem stolu. Privoščite si takšnega, ki bo poskrbel za vaše telo in vašo držo. Če urejate sejno sobo, pa vam priporočamo set pisarniških stolov. Potrebujete pisalno mizo in stol? Preverite Komplet Pisarniškega pohištva.

V današnjem času po vsej verjetnosti uporabljate tudi računalnik na vaši pisalni mizi. Če imate laptop je zadeva enostavna. Hišni računalnik pa je zmogljivejši, vendar zavzame veliko prostora. Da monitor ne bo kradel prostora vaši pisalni mizi in ga boste lažje prilagodili, mu omogočite Nosilec. Ti so zelo primerni tudi za gamerje, ljubitelje video igric.

Koliko shrambe potrebujete za vse vaše pisarniške potrebščine? Po vsej verjetnosti predalniki pisalne mize ne bodo dovolj. Potrebujete le nekaj malega zraven? Stenske police so dobra izbira. Potrebujete malo več? Preverite Knjižne omare. Potrebujete še več? Potem so Pisarniške in Arhivske omare prava izbira.