Prikazujem 1–32 od 236 izdelkov

AVTODELI IN ORODJE ZA AVTOMOBILE

Avtodeli in orodje za avtomobile avtomobili so prva izbira prevoznega sredstva za marsikoga,več


a nerodno je, če se kaj pokvari in nujno, da se avto vzdržuje. Tukaj najdete pripomočke od A do Ž za manjša vzdrževalna dela ali resnejše popravilo. V kolikor je popravilo in “šraufanje” avtomobilov vaš hobi, poklic ali preprosto želite biti samostojnejši, bodo avtodeli in orodje za avtomobile prava stvar za vas.

Ob daljši in konstanti uporabi avta je vzdrževanje neizbežno, hkrati pa si z rednimi pregledi zagotovite izogib večjim težavam, ki nastanejo, če nismo pozorni kaj se dogaja. Napake na zunanjosti avta, kot so recimo udrtine na vratih ali odbijaču zaradi neveščega parkiranja, je težko prezreti. Na srečo, tukaj najdete številne komplete za popravilo jamic na avtu, z kar do 87 delov, tako da lahko popravite poškodbe avtomobilskega ogrodja oz. karoserij vseh vrst.

Z poškodovano zunanjosto, se ponavadi še vedno lahko varno vozimo, dokler ne uspemo popravit. S poškodovano sklopko, ali zavoro, pa je že druga pesem. Nekatera orodja so univerzalna, druga pa specifična le za eno znamko avotomobila, kot je recimo Timing set za Popravilo motorja za BMW.

Avto moto je veselje in strast marsikoga. Vsak motorist si želi varen motor in vsak, ki je silno navdušen nad svojo “igračo”, jo bo poizkusil sam vzdrževati. V kolikor, je to za vas mogoče, bodo profesionalna stojala olajšala vsakon vzdrževalno delo.

Seveda pa orodja ne pridejo prav le pri popravilih. Vsak, ki ima prikolico, potrebuje sistem za premikanje in vsak, ki ima akumulator, mora imeti vžigalne kable v avtomobilu, če ne želi kje obstati zaradi izpraznjenja. Opremite se z vsem potrebnim in poskrbite za vaš ali celo sosedov avto ali motor!