Prikazujem 6 izdelke

GRELNIKI HRANE

Grelniki hrane, gostinstvo, kot marsikatera stvar, je lahko kmalu nadležna dejavnost, čeveč


ni prave organizacije. Hrana in pijača sta znana spremljevalca zabave, sprostitve in proslave. Vsi, ki so delali v gostinstvu vedo, kako močni so lahko pritiski, ko gre za dostavo obljubljenega naročila, v pričakovanem času in poleg tega še držati nasmešek, opaziti in pravočasno zadovoljiti vsako stranko. Prav tako, pa vsak, ki plača denar za pripravljen obrok, želi oziroma zahteva obljubljeno kvaliteto. Zato je zelo pomembna organizacija. Ta poskrbi, da lahko gostinci dobro opravijo svoje delo in da stranke zadovoljne zapustijo postrežbo. Za velike prireditve in pripravljene malice je pomembno, da ohranjamo temperaturo hrane. Za to poskrbijo Grelniki hrane. Če je jed hladna, hitro spremeni okus in s tem razočara pričakovanja, česar pa si želi le nihče, saj lahko na veliki prireditvi pomeni grdo kritiko in hiter konec. Zato poskrbite za vse, kar potrebujete za kvalitetno postrežbo.

O organizaciji pa ne moremo govoriti brez omembe Kuhinjskih organizatorjev, ki pridejo prav doma, kot v večjih kuhinjah. Velike kuhinje, ki dnevno skrbijo za polne trebuhe pridnih šolarjev ali delavcev, se hitro bolje znajdejo s Kuhinjskimi vozički. Tej pomagajo pri pripravi, kot pri strežbi hrane. Voziček za pladnje pa olajša tudi  pospravljanje. Pripravljanje hrane za takšno število zahteva ogromne kuhinjske lonce. Doma ponavadi postrežemo iz lonca, serviranje v menzi pa poteka drugače. Domače lonce, servirne posode in marsikaj vmes, najdete v kategoriji Posoda.

Za tiste, ki organizirate večje dogodke, kot so proslave, so Šotori za zabave nepogrešljivi. Te vam omogočijo prireditev tudi pod milim soncem in vzdržati dogajanje tudi pod agresivnim dežjem.