Prikazujem 14 izdelke

POKROV ZA WC ŠKOLJLKO

Ste si kdaj predstavljali, da boste na stranišču vašem imeli občutek, da ste vstopili v drug svet?več

Z našimi zanimivo poslikanimi in moderno dizajniranimi Pokrovi za wc školjke je ravno to mogoče. Lahko vas popeljemo v New York, v mestni vrvež modernega sveta. Ali pa preprosto v vse čare zelenega gozda. Nekomu pa bodo všeč naši  Pokrovi za wc školjke, ki imajo motiv obdelanega lesa , ali pač preprosto bele ali črne. Odvisno od vas, kaj želite, da vas prvo zjutraj pričaka v vašem stranišču. Mogoče boste z motivom morskih zvezd lažje navdušili vašega malčka, da uporablja školjko. Naši pokrovi s svojo spektakularno podobo, so paša za oči v vsaki kopalnici.

Pokrov bo dodal le pridiha stila v vašo kopalnico, ampak je tudi zelo vzdržljiv. Naši MDF pokrovi in sedeži so čvrsti, preprosti za namestitev in enostavni za čiščenje. Tečaji so narejeni iz močne in trpežne krom cinkove zlitine. Prilegajo se vsem standardnim straniščnim školjkam, saj so tečaji lahko celo prilagodljivi v širino.

Preverite tudi našo ponudbo Pripomočkov za kopalnico, kjer boste našli še več zanimivih in izvirno dizajniranih kosov, ki bodo vašo kopalnico naredili specifično. Za vas imamo pestro izbiro Stojal za brisače in Police za tuš. V kategoriji Posteljnina in brisače najdete brisače za vašo kopalnico. In če mogoče potrebujete samo še kakšen detajl ali pa celostno kopalnico…preverite našo ponudbo v kategoriji Dom, kjer se najde obilica vsega možnega. Za vas, vaše starše, vaše otroke ali vnuke. Za stanovanje, vaš vikend ali počitniško hišo na obali. .