Prikazujem 1–32 od 154 izdelkov

WC ŠKOLJKE

WC školjke so najpomembnejši del vsakega stranišča. več

Pri moderni izbiri se dandanes večina odloča za viseče, največkrat zaradi higienskih razlogov. Izbira je res pestra. So  v vsakem objektu in je nujno potrebna v vsakem domu.

Na izbiro imate veliko različnih modelov, med drugim imate na voljo;  viseča z vgradnim kotličkom , prav tako imate v ponudbi  klasičen pridih.  V ponudbi imamo tudi Razkošno avtomatsko elektronsko desko . Zagotovo se v tako veliki ponudbi najdejo, za vse še najbolj zahtevnejše okuse.

Popestrite si vaš prostor z našimi artikli. Vabljeni k ogledu modernih in drugačnih in seveda k nakupu. WC ali straniščne školjke so osnovni element vsake hiše in kopalnice. Gre za element, ki ga je človek razvijal že dolgo nazaj v zgodovini in do danes prišel do izjemno tehnološko naprednih primerkov.

Ne glede na vse pa njegova osnovna funkcija in namen ostajata ista. Sanitarna oprema je v uporabi vsak dan, zato se nam zdi, da jo morda poznamo do potankosti, a ko nakupujemo WC školjko, se v vsej širini ponudbe lahko hitro zmedemo. Spodaj je izpostavljenih nekaj dejavnikov, ki vam lahko pomagajo pri nakupu in umestitvi WC školjke v vašo kopalnico.

Pred nakupom vsakega novega kopalniškega elementa je dobro premisliti tudi o umestitvi v kopalnico. Si morda poleg WC školjke želite tudi bide? Ta odločitev bo morda vplivala na razporeditev elementov in tako tudi samem oblikovanju WC školjke.

Danes so na voljo tudi različni modeli WC školjk z vključenim bide sistemom in armaturo. Vključen bide pomeni bolj ekološko ozaveščen in telesu prijazen način uporabe stranišča, saj omogoča varnejši in bolj higieničen pristop k umivanju po primarni uporabi stranišča.

Če se odločate za WC školjko z vključenim bide sistemom, preverite možnosti, ki jih bide in armatura omogočata. Ali lahko prilagajate temperaturo vode? Kako je izdelana šoba za vodo, je prilagojena ženskemu telesu? Nekateri bide sistemi omogočajo tudi prilagajanje tlaka vode.