Prikazujem 1–24 od 217 izdelkov

TUŠ IN DELI ZA TUŠ

Da bo teklo in špricalo kot si želite, ne le kapljalo sem ter tja.več


Včasih je za nekatere težka izbira ali bodo v kopalnico namestili Tuš s kabino ali raje banjo. Če je dovolj velika, se lahko odločite za oboje. Res pa je, da banja lahko služi kot oboje. Tuš kabina pa je prava izbira za manjše kopalnice. Res pa je, da nekateri ne želijo imeti banj. Tuš je za nekatere veliko bolj praktičen. Še sploh, če opravite vso svoje kopanje in namakanje v morju, jezerih in termah. Tuš je tudi odlična izbira za dodatne manjše kopalnice ob vrtu, delavnici ali fitnesu. Tuš in deli za tuš vsebujejo vse, kar potrebujete, da postavite svojo tuš kabino.

Odtok za tuš z 2 v 1 pokrovom 25x25 cm nerjaveče jeklo
Odtok za tuš z 2 v 1 pokrovom 25×25 cm nerjaveče jeklo

Pri imetju tuša je možno tuširanje na dva načina. Prvo je z nad glavno Tuš glavo, tako da nam ni potrebno ničesar držati in se lahko prosto tuširamo. Druga pa je, da uporabljamo ročno tuš glavo. Večina se odloči za kombinacijo obojega. Ni pa potrebno, da se izbira konča tukaj. Da si popestrite tuširanje in si hkrati privoščite še masažo, si oglejte še Šobe za masažne kadi in tuše.

Da bo voda lepo odtekala pod vašimi nogami, si izberite Tuš kad, ki bo ustrezala stilu kopalnice. Seveda pa je kad le povrhnjica, pomembni so čisti in urejeni Odtoki.Da bodo ostali čisti, pa so v ponudbi med Gospodinjskimi potrebščinami tudi Čistilci za Cevi in odtoke.

Če iščete manjšo in hitrejšo rešitev, ko si recimo želite umiti le noge, pa so za to odlični Bideji. Za toplo kopalnico, pa si izberite tudi pravšenj Radiator. Da bo uporaba praktična, pa jo opremite še z Pripomočki za kopalnico.