Prikazujem 1–24 od 81 izdelkov

TUŠ KABINE

Vaš prostor osvešitve in sprostitve v vaši kopalnici je najpomembnejšiveč


del jutranje in/ali večerne rutine. Tuš kabine poskrbijo za kreacijo takšnega prostora. Opremite svojo kopalnico s tem pomembnim elementom in poskrbite za prijeten tuš in odpravite neprijetno brisanje tal po vsakem tuširanju. Da bo vsa voda zares ostala v prostoru, opremite svojo Tuš kad s tuš kabino ustrezne oblike in velikosti. Zložljiva stena je primerna za vse, ki se radi obračajo pod tušem in vse tiste male norčke, ki so navdušeni nad plesom curkov vode. Za mirnejše kandidate pa bodo prav tako primerne steklene pregrade.

Način tuširanja se razlikuje od posameznika do posameznika. Prav tako se razlikuje namen. Seveda, se vsi v prvi vrsti tuširamo z namenom ohranjanja čistoče. Za nekatere, pa to prav tako pomeni osvežitev, začetek dneva, topla kopel pred spanjem za sprostitev ipd. Glede na to si boste tudi izbrali Tuš glavo. Bodisi ročno ali nadglavno, samostoječo. Za tiste, ki znate uživati, pa so na voljo tudi Šobe za masažne kadi in tuše.

Kopalniški umivalnik je prav tako zelo pomemben. Spet je odvisno, ali je to umivalnik na preprostem stranišču ali je del kopalnice. Pri slednjem, si bomo nad njem umili tudi obraz, na kar je dobro, da smo pozorni, saj mora ta biti dovolj velik, da voda ne škropi povsod. Za hitro osvežitve nog pa poskrbijo Bideji.

Potrebuje vaša kopalnica prenovo? Preverite ponudbo Kopalniških garnitur in jo na novo opremite. Manjka organizacija in element funkcionalnosti v vaši kopalnici? Obrnite se na Pripomočke za kopalnico.