Prikazujem 1–24 od 291 izdelkov

KOPALNIŠKI UMIVALNIKI

Kopalniški umivalniki, izberite pravo umivalno korito za vašo kopalnico.več

Kopalnica predstavlja prostor čiščenja in osvežitve. Kopalniški umivalniki ter tuš sta dva glavna dobavitelja vode v kopalnici. Da bo uporaba prijetna in enostavna, pa poskrbite za pravo Kopalniško pohištvo.

Na voljo so umivalniki različnih oblik in materialov. Trudimo se, da imate na voljo kar se da pestro izbiro, zato smo vanjo vključili od enostavnih belih umivalnikov do prav posebnih, kot je na primer umivalnik iz rečnega kamna. Ta bo vselej dal kopalnici naraven in pomirjujoč izgled.

Kopalniški umivalniki pa niso edini artikli funkcionalne kopalnice. Seveda je umivalnik veliko manj vreden, če nima poleg še ustrezne Pipe. Potrebujete mogoče tudi Bide? Tej pridejo zelo prav, ko si želimo umiti le noge ali določen del telesa, ne želimo pa iti pod Tuš. Da bo kopalnica imela vse potrebno, tudi tiste manjše stvari, preverite Pripomočke za kopalnico.

Pralni stroj imaj večina ljudi v kopalnici, lahko se znajde pa tudi kje drugje. Da bo uporaba Pralnega stroja enostavna in hitra vam priporočamo Omaro za pralni stroj, ki jo najdete med drugimi tukaj. Za hranjenje umazanih oblačil zraven postavite še Košaro za perilo. Da bo organizirana celotna kopalnica, ne le okoli stroja, za to poskrbite s Shranjevanjem in organizacijo ter Omarami.

Iščete mogoče Kuhinjsko korito? Ali pa si želite bolj urejeno kuhinjo? Opremite jo s Kuhinjskimi organizatorji.

Imate v kopalnici ali kuhinji težave z odvečno vlago? Absorberji vlage pridejo prav kjerkoli, v kuhinjo pa si postavite Kuhinjsko Napo, tako da bo sproti srkala odvečne hlape v prostoru.