Prikazujem 1–30 od 32 izdelkov

DODATKI ZA ORODJE

Vsi pravi mojstri so dobro opremljeni.več


Karkoli se spravimo počet za to potrebujemo ordoje. Naš um in roke so naše največje orodje in možnosti ustvarjanja neskončne. Roke same po sebi pa so omejene, a hkrati so ustvarile vse. Z orodjem lahko opravimo željeno delo hitreje, lažje in varneje. Včasih pa orodje samo po sebi ni dovolj, potrebuje kakšen dodatek za željeno delovanje ali zamenjavo določenega dela. Dodatki za orodje bodo dopolnili vaše orodje in vam tako omogočili ustvarjanje brez konca.

Potrebujete dodatke za brušenje in rezanje? Nov set svedrov v kovinski škatli? Mogoče potrebujete zemeljski sveder. Ali pa dvigalko za drevesa? Ste na pravi strani. Potrebujete več kot le dodatke? Potem se obrnite na kategorijo Orodje.  Tam najdete orodje vseh vrst in namenov uporabe. Za manjša opravila so na voljo med drugimi Orodje za barvanje. Za vse mojstre, ki se ukvarjate z lesom so obvezne Žage. Za tiste, ki imate delavnico in ste redno v njej, pripomočamo Komplete orodja. Da se boste v delavnici dobro počutili, mora ta biti tudi organizirana in čista. Poskrbite za Shranjevanj in organiziranje orodja. Postane poleti prevroče? Opremite svoj delovni prostor s Klimatsko napravo ali ventilatorjem. Za delo, ustvarjanje in čaranje na prostem, pa si priskrbite primeren Senčnik.

Se ukvarjate z Vodovodarstvom? Potem bo uporabno Orodje za krivljenje cevi. Da bodo cevi ostale čiste, pa so tu še Čistilci za cevi in odtoke. Vas napada vlaga? Napadite nazaj z Absorberjem vlage.