Prikazujem 1–24 od 295 izdelkov

VRTNE OGRAJE

Lesen vrtne ograje, uporabljamo za zaščito več

  pridelka pred različnimi živalim in seveda iz drugih razlogov.  Pomembno je, da jo resnično potrebujemo na vsakem vrtu, sploh kje so še pri hiši majhni otroci.

Vrtne mejne ograje iz vrbe 5 kosov 120x35 cm
Vrtne mejne ograje iz vrbe 5 kosov 120×35 cm

Imajo estetsko in zaščitno funkcijo. Pri nas imate na izbiro različne ograje.

Vrtne ograje vas zaščitijo pred radovednimi pogledi na vaši zemlji. Za vsak okus se najde kaj pri nas, na naši spletni strani. Izbira lahko med različnimi barvami in različnimi materiali, ki vas bodo prepričali. Naše stranke se rade odločajo med lesom, ki ga ponujamo v različnih oblikah. Lesen ograda je manj opazna, kot kovinske ograje in je tako primerna tako za vrtove, kot tudi hiše, kjer želimo naraven videz.

Lesene vrtne ograje so dobra ideja za razne travnate površine, kot sta vrt ali dvorišče. Z leseno ograjo ustvarite prijeten in sproščen občutek. Z ograjo boste preprečili, da pobegne žoga na cesto, prav tako pa vam bo dala nekaj zasebnosti. Ogradite svoj zunanji prostor, naj bo pogosto obiskan.

Kako ohraniti in zaščititi lesene vtne ograje?
Uporabite zunanjo barvo na osnovi olja ali lateksa, ki bo zatesnilo vlago, preprečilo gnilobo lesa, omejilo količino vremenskih vplivov in podaljšalo življenjsko dobo lesa. Izberite madež ali tesnilno maso z UV zaviralcem, ki prepreči, da bi les postal siv. Pred nanosom madeža ali tesnilne mase pustite, da se les posuši približno en teden. Za vso pohištvo, ki se zadržuje zunaj, je prav tako potrebno poskrbeti, da nam bo dolgo služilo. Zaščitite ga pred soncem in dežjem s Prevlekami za zunanje pohištvo.

Potrebujete zraven vrtne ograje tudi novo Vrtno pohištvo?
Za počitek in dnevno mero vitamina D, pa si privoščite dober Ležalnik, ki vas bo čakal za vaših 5 ali 50 minut .