Prikazujem 1–30 od 180 izdelkov

VRTNA VRATA

Velika možnost je, da če ste imetnik vrta potrebujete tudiveč


Vrtna vrata. Ta bodo poskrbela, da se čez vaš vrt lahko vstopi in oddide le na določeni točki. Lahko izberete širino in višino vrat, tako da bodo ustrezala mestu, kjer jih želite postaviti. Pozorni bodite, da izbrana vrata ustrezajo izbrani ograji.

Ograja, katero imate oziroma si želite imeti na Vrtu, je lahko iz različnih materialov. Na vrt se dobro podajo Vrtne ograje. Prepričani smo, da najdete ustrezen par za izbrana vrtna vrata. Lahko pa izberete Leseno ali Letveno ograjo, kateri prav tako ustrezata vrtu ali dvorišču.

Vrtna vrata poskrbijo so vhod, Vrtna ograja pa vašemu vrtu da lepo obliko in vam občutek prostora. Vrt je prostor, ki ga lahko oblikujete po milji volji. Majhne stvari imajo lahko velik vpliv na izgled in občutek, ki ga prostor oddaja. Polepšajte vaš vrt in mu privoščite nekaj svetlobe tudi ponoči. Na vaš vrtu, vhod ali dvorišče lahko postavite Svetilke. Te lahko služijo kot označbo poti ali preprosto osvetli prostor, ki ga želite ohraniti vidnega tudi po sončnem zahodu.

Iščete drugačna Vrata?

Je Pes vaš prijatelj? Če ste imetniki psa, ki ne biva v hiši, biva po vsej verjetnosti v pasji uti. Poskrbite da vašemu psu toplo ponoči in udobno – Potrebščine za psa

Če potrebujete ograjo za druge namene in je potreben nakup vrat posebej, so po vsej verjetnosti vrtna vrata dobra rešitev. Te lahko postavite tudi na vhod na dvorišče ali kamor koli kjer imate postavljeno ograjo.