Prikazujem 1–30 od 68 izdelkov

STEBRIČKI IN VODILA ZA OGRAJO

Postavite nizko ograjico okoli cvetlic, aliveč

se opremite z dodatki za postavitev višje ograje. Včasih le letve, mreža ali le paneli niso dovolj. Stebrički in vodila za ograjo bodo poleg raznih držal, nastavkov in opornikov, naredili vašo ograjo stabilno in trpežno. Takšno, kot potrebujete.

Koničasti stebrički različnih velikosti, še posebej manjši, so zelo uporabni na Vrtu in pri urejanju Zelenice in okolice. Z njimi lahko ogradite oziroma ločite svoje pridelke, jih zaščitite pred nekaterimi živali in polepšate okolico. Z njimi lahko tudi določite obliko, v kateri se bodo vaše cvetlice razprostirale po željeni površini. Za ograditev celega vrtu v ikoničnem stilu, preverite Vrtne Ograje ter Vrtna vrata.

Stebrički in vodila za ograjo pa služijo tudi ostalim namenom kot vrtičkanju in ustvarjanju. Potrebe po ograji so različne. Nekateri živijo ob gozdu polnem radovednih živali, zato potrebujejo mrežasto ograjo za zaščito svojega pridelka. Drugi želijo označiti svojo posest in si prirediti nekaj zasebnosti, za kar je lesena ograja dobra izbira. Spet drugi bodo potrebovali panelne ograje. Izberite pravo vrsto Ograje za vas in preverite katere dodatke boste potrebovali. Da bo postavitev ograje uspešna in prijetna, se prepričajte, da imate vso potrebno Opremo za gradnjo, tudi če gre za manjše pripomočke, kot so Verige, žice in vrvi. Za vse strastnejše mojstre, ki so sestavili in postavili večino pohištva in pripomočkov okoli in v hiši, pa bodo med Orodjem našli kvalitetne izdelke in mogoče nekaj novega navdiha.

Se vaša obstoječa ograja nagiba? Ni nujno, da potrebujete novo, mogoče vaša ograja potrebuje le dodatno podporo. Poiščite najprimernejši podpornik za vašo ograjo.