Prikazujem 1–32 od 146 izdelkov

PANELNE OGRAJE

Da bo postavitev ograje enostavna in hitra.več


Panelne ograje so zgrajene iz velikih panelov oz. plošč povezanih skupaj, ki se raztezajo na večji razdalji in tako tvorijo ograjo. Primerne so za kjerkoli, kjer želite ograditi večji del. Bodisi da označite mejo, ločite dve parceli ali kaj drugega. Če jo postavljate na dvorišče lahko v ograji postavite eno ali več vrat in si s tem omogočite več možnosti, kako vstopiti in zapustiti dvorišče.

Nasvet: Predhodno izdelane plošče kot so te so ugodna rešitev. Pozorni pa morate biti, da je površina kamor postavljate panelno ograjo ravna. V kolikor nimate zelo ravnega dvorišča, bodo vnaprej izdelane plošče povzročile nenavadne vrzeli pod vašo ograjo. Tudi dvorišča, ki se najprej zdijo ravna, imajo lahko skrite pobočja. Če ima vaše dvorišče ravno toliko naklona, ​​lahko gradnja ograje s predhodno izdelanimi ploščami povzroči estetsko prijeten korak. V nasprotnem primeru ne bo izpadlo najbolje.

Če je vaš vrt ali dvorišče bolj navihane narave s kakšnimi manjšimi hribčki in jamicami, vam priporočamo Lesene ograje. Za vrt pa so seveda idealne Vrtne ograje. Želite ograditi vašega psa in mu s tem omogočiti večjo površino gibanja? Potrebuje mogoče novo pasjo uto? Preverite da ima vaš pes vse potrebno s Potrebščinami za pse.

Gradite ograjo na parceli, kjer se izvajajo industrijska dela? Iščete novo opremo? Nudimo od manjše opreme kot so varnostne rokavice in večje stroje. Preverite Industrijsko opremo v naši ponudbi.

Potrebujete panelne ograje okoli skladišča? Z ograjo bo skladišče varnejše, za organizirano skladišče ali garažo pa poskrbite s stojali in ostalo Skladiščno opremo.

Preloader