Prikazujem 18 izdelke

GABIONI

Dodajte vašemu vrtu ali dvorišču poseben element.več


Gabion (iz italijanščine gabbiona pomeni “velika kletka”) je kletka, valj ali škatla, napolnjena s kamni, betonom ali včasih peskom in zemljo za uporabo v gradbeništvu, gradnji cest, vojaške aplikacije in urejanje okolice. Pri uporabi na domačem vrtu ali dvorišču pa poleg zasebnosti nudijo tudi efekt zmanjševanje hrupa iz okolice. Tako da so Gabioni zelo dobra ideja za tiste, ki živijo blizu zasedenih cest ali tirnic. Lahko pa postavimo Gabion korito sredi vrta in tako dodamo prostoru estetski in naraven element.

Gabioni lahko služijo kot ograja ali del ograje ali kot cvetlično korito. Lahko pa vam abion služi tudi kot vrtna miza. Definitivno bo gabion popestril vaš vrt ali dvorišče. Iščete drugačno vrsto Ograje? Lesene ograjo so dobra ideja kjerkoli na domačem zemljišču. Imate ob hiši vrt, živalice in žuželjke pa pridno “papajo” vaše prideljke? Zaščitite jih z Vrtno ograjo. Imate radi živali in radi skrbite za njih? Preglejte zanimive Ptičje hišice in hišice za male živali. Ste imeli bolj v mislih kakšne zajčke ali kokoške? Potem so Kletke za male živali pravi naslov. Preverite še kategorijo Kmetijstvo.

Želite dodati tudi notranjosti vašega doma poseben element? Preglejte ponudbo Notranjih fontan. Da bo celoten prostor oddajal prijetne vibracije poskrbite še za Stensko dekoracijo. Če želite, da ima to kar visi iz stene še funkcijo, pa si izberite zanimive Stenske police.

Ali ste vedeli? Prvi gabioni so bile okrogle kletke z odprtimi vrhovi in ​​dni, narejene iz pletenih izdelkov in napolnjene z zemljo za uporabo v vojaških utrdbah.