Prikazujem 1–32 od 378 izdelkov

VRATA

Vrata, balkonska, garažna, steklena, kovinska, dvoriščna vrata.več

Oglejte si ponudbo tukaj. več S svojo zasnovo se preprosto prilega v vsak prostor in mu daje eleganten videz. V ponudbi velika izbira drsnih vrat  Ponujamo vam tudi garažna vrata  Verjamemo, da se za vsakogar najde nekaj. Ne odlašaj. Obišči našo spletno trgovino. S svojo zasnovo se preprosto prilega v vsak prostor in mu daje eleganten videz. Če iščete kakovostna vrate po dostopnih cenah, ste na pravem mestu. Hitra dostava. Spletna trgovina.

Za vas smo pripravili izbor in podbojev vrhunske kakovosti po odlični ceni. Vhodne in notranja vrata so poleg funkcionalnosti lahko tudi nekakšen modni dodatek. Zagotovite si nova po ugodnih cenah. Oglejte si še ostale kategorije izdelkov za vaš dom.

Vhodna vrata

so veliko več kot le vmesnik med notranjostjo in zunanjostjo hiše. Je prvi vtis in pritegne pogled ter hkrati nudi zaščito pred vremenskimi vplivi in ​​vsiljivci. Vhodna vrata se torej ne smejo le vizualno ujemati z arhitekturo in zasnovo doma, temveč morajo opravljati tudi pomembne funkcije. Kaj so to in predvsem kakšni so razlogi za menjavo vrat.

Kaj odlikuje dobra vhodna vrata?

Vsaka vhodna vrata so sama po sebi mojstrovina in jih zaznamujejo zelo individualni detajli in značilnosti. Vendar pa so merila kakovosti za dobra vhodna vrata vedno enaka: Stabilnost, vzdržljivost, odpornost na vremenske vplive, toplotna izolacija in protivlomna zaščita. Če vhodna vrata kažejo svojo starost, morda ne izpolnjujejo več teh zahtev in jih bo morda treba zamenjati. Tukaj so  razlogi, ki zagovarjajo nova vhodna vrata.

Moja vhodna vrata mi ne nudijo dovolj varnosti pred vlomilci!

Popolna zaščita pred vlomi zagotavlja boljše počutje in večji občutek varnosti v lastnem domu. Če se vhodnih vrat ne da več pravilno zakleniti ali so vidne poškodbe – na primer razpoke ali zlomi na vratnem krilu, je skrajni čas za nova vhodna vrata, ki vlomilcem predstavljajo posebno velike ovire. To se naredi z uporabo sodobnih tehnik: Večkratno zaklepanje: s pomočjo večkratnega zaklepanja vhodna vrata niso zavarovana le z glavno ključavnico, temveč tudi z dodatnimi sekundarnimi ključavnicami, ki se aktivirajo pri zaklepanju. Ločimo med 3, 5, 7 ali 9-točkovnimi ključavnicami. Zavarovanje tečajev vrat: izkoriščanje vhodnih vrat lahko otežite ali preprečite s posebej pritrjenimi tečaji in šarnirji.

Zagotavljajo trdno povezavo med okvirjem vrat in vratnim krilom, ko so vhodna vrata zaprta. Elektronski varnostni sistemi: kot dopolnitev mehanskih varnostnih ukrepov pri vhodnih vratih se vse pogosteje vgrajujejo tudi elektronski varnostni sistemi. Sem spadajo na primer nadzor dostopa brez ključa s kodo, kartico ali prstnim odtisom, vratne postaje z video sistemi ali integracija alarmnih sistemov. Varnostno steklo: če steklo, potem varnostno steklo. Odpravlja varnostno tveganje in z njim je skoraj nemogoče razbiti površine. Zato ni treba opustiti prav posebnega steklenega poudarka na vhodnih vratih. Osvetlitev: na varnost doma vplivajo ne samo vhodna vrata, ampak tudi celotna zasnova vhodnega prostora. Integrirana zunanja razsvetljava, ki jo aktivira detektor gibanja, pomaga odvračati vlomilce.

Zaščita pred vremenskimi vplivi in ​​hrupom ni več na voljo!

Kakovostna vhodna vrata zagotavljajo maksimalno varnost v vašem domu. Zato naj nemoteno delujejo tudi v težkih vremenskih razmerah ter kljubujejo vetru, vodi in mrazu. Pomanjkanje upora vetra, prepustnosti zraka ali hrupa v vašem domu so pomembni pokazatelji, da bo morda potrebna zamenjava vrat. Menjava za vhodna vrata, ki upoštevajo individualne in specifične vremenske razmere ter nudijo boljšo zvočno izolacijo.

Želim narediti nekaj dobrega zase in za okolje z boljšo toplotno izolacijo!

Ali skozi tesnila vrat piha, ali je na pragu pri vratih leden prepih, ali je predvsem pozimi veliko toplotnih izgub? Potem je to lahko znak, da vhodna vrata niso dobro izolirana. Če naknadna toplotna izolacija ni mogoča, je tudi tukaj priporočljiva zamenjava vrat. Ker dobro izolirana vhodna vrata zagotavljajo več topline in s tem ugodja v celotnem domu.

Poleg tega dobro izolirana vhodna vrata vodijo k večji energetski učinkovitosti in tako prispevajo k varovanju podnebja. Ker je potrebno manj energije za ogrevanje, nastane manj emisij CO2, ki škodujejo podnebju.

Želim vrata, ki ustrezajo mojim vizualnim zahtevam!

Vhodna vrata so prvi vtis, tako rekoč vizitka doma: Z individualno barvo vhodnih vrat, posebnimi ročaji in drugimi funkcijami, kot so steklo ali rezkanje, lahko svojim vhodnim vratom daste individualen pridih in sprejmete svoje goste v stilu. Vas zanima, kaj vaša vhodna vrata pravijo o vas? Ugotovite, kateri tip vhodnih vrat ste.

Internorm-oblikovalec vrat vas bo podprl pri oblikovanju vaših osebnih sanjskih vrat. Na spletu preprosto izberite material, barvo, stekleno površino in ročaj ter vhodna vrata oblikujte individualno po svojih zamislih.

Želim posodobiti svoj dom!

V primerjavi s starimi vhodnimi vrati sodobna vrata obsegajo predvsem več digitalne opreme in tehničnih izboljšav. Na primer, sodobna vhodna vrata je mogoče odkleniti s tehnologijami Smart Home ali jih nadzorovati na daljavo v povezavi z nadzorno kamero. Ali pa je integriran čitalec prstnih odtisov, ki zagotavlja optimalno udobje. Možnosti so številne.

Naš zaključek o menjavi vrat: Če vaša lastna vhodna vrata ne izpolnjujejo več pomembnih meril, kot so varnost, toplotna izolacija ali zaščita pred vremenskimi vplivi, vsekakor razmislite o zamenjavi vrat. Navsezadnje sodobna vhodna vrata zagotavljajo maksimalno varnost, udobje in toplotno izolacijo ter s svojim individualnim dizajnom in stilskimi detajli postanejo paša za oči vašega doma in predmet zavisti vseh sosedov.

Drsna vrata

Drsna notranja vrata v sodobnih, modernih domovih predstavljajo elegantno in funkcionalno ”nadomestilo” oz. ”zamenjavo” klasičnim, krilnim notranjim vratom. Vzporedno z vse hitrejšim razvojem tehnologije in novih materialov sta se tudi pri notranjih vratih uveljavili estetika in njihova uporabnost. Primarna funkcija drsnih notranjih vrat je, enako kot pri klasičnih krilnih vratih, razmejitev notranjih prostorov. Kot vsak element stavbnega pohištva, imajo tudi ta vrata svoje prednosti. Med najpomembnejšo prednost drsnih notranjih vrat prištevamo izrabo prostora.

Drsna notranja vrata so zelo praktična rešitev na mestih, kjer je potreben dober izkoristek prostora, še posebej v majhnih stanovanjih. Posledično se med prednosti drsnih notranjih vrat prišteva tudi prihranek odpiralne površine. V primerjavi s klasično izvedbo krilnih notranjih vrat, ki s svojim načinom odpiranja zavzamejo precej več prostora, dobimo pri teh vratih večji izkoristek prostora in s tem večjo možnost namestitve notranjega pohištva tik ob vratih.

Garažna vrata

Garažna vrata, so eden najpomembnejših sestavnih delov vsakega industrijskega in bivalnega objekta. Kakovostne garažne vrate zagotavljajo varnost in optimalno izrabo prostora v vsaki garaži. Če iščete kakovostna vrata po dostopnih cenah, ste na pravem mestu. Varen nakup. Ne veste kakšna garaža vrata bi imeli? Preverite široko ponudbo oglasov, kjer najdete nova in rabljena dvokrilna, dvižna, sekcijska ali lesena garažna.

Garažne vrate omogočajo vstop vozil v objekt, hkrati pa jih varujejo in služijo kot toplotna zaščita. Glede na način odpiranja ločimo več vrste garažnih vrat: dvižne garažne vrate, sekcijska vrata, rolo garažne vrate, dvokrilne vrate in industrijske garažne vrate. Na ceno vpliva tudi material garažnih vrat, saj obstajajo pvc garažne vrata, alu garažne vrata in tudi lesena garažne vrata. Z montažo elektromotorja in senzorjev se lahko večino vrst garažnih vrat nadgradi v avtomatska garažna vrata.

Pri nas najdete različne gradbene materiale, za gradnjo ali obnovo vaše hiše, stanovanja ali poslopja.

Gradbeni material je vsak material, ki se uporablja v gradbene namene. Za gradnjo stavb so uporabljene številne snovi iz narave, kot so glina, kamnine, pesek in les. Poleg naravnih materialov so v uporabi številni umetni izdelki, nekateri bolj drugi manj sintetični. Izberite takšen material, ki bo dobro služil svojemu namenu, obstojen in naravi prijazen. Včasih ne moremo zagotoviti, da bo oboje, zato je potrebno najti pravo ravnovesje.