Prikazujem 1–30 od 48 izdelkov

TALNE OBLOGE

Vsaka noga si zasluži dobro podlago.več


Neglede na vaše želje, pri nas boste našli Talne obloge, ki jih potrebujete, da ustvarite popolno udobje vašega doma, kopalnice ali pisarne. Različni prostori od nas zahtevajo različno količino preživetega časa v njih. V nekaterih se le redko zadržujemo, drugje smo tam dlje časa, večkrat na dan. Po kuhinji veliko prestavljamo sklede in kozarce, zato je pomembno, da so talne obloge v takem prostoru trpežnejše.

Prednosti in slabosti laminatnih tal vključujejo prednosti, kot so nižja cena, enostavnost namestitve, trajnost, raznolikost barv in slogov, kot je naravni les. Kot pomanjkljivost je ta material lahko nagnjen k poškodbam vlage in ga je težko popraviti. Lastniki stanovanj ga raje namestijo na območjih z velikim prometom, ki niso kuhinja ali kopalnica. Primernejše so recimo za vaš hodnik in dnevno sobo, kabinet ipd.

Keramične ali porcelanaste ploščice so trpežne, neporozne in lepa izbira tal. Ker so tla položena s ploščicami vodoodporna, so odlične za kuhinje, kopalnice in vhode.
Ob močni uporabi pa se lahko čipi in praska. Prednost pa je v tem, da za razliko od trdega lesa ali preproge lahko po potrebi zamenjate posamezne dele namesto celotne površine.

Gradite/prenavljate več kot le samo tla? Si želite 3D izgled vaših sten ali zidu? Preverite Zidne in stenske plošče ter Stenske panele. Naj stene ne bodo dolgočasne! Urejate tudi vašo kopalnico? Preverite Vododvodarstvo, Pripomočke za kopalnico in Kopalniško pohištvo

Med talnimi oblogami najdete tudi zaščitne obloge za površine, kot so Otroška igrala. Olajšajte si vozel skrbi in poskrbite za brezskrbno igranje vaših otrok.