Prikazujem 1–32 od 387 izdelkov

STENSKI PANELI

Pri urejanju izbranega prostora ali zgradbe, moramo zaveč


dobro počutje v tem prostoru biti pozorni na dve stvari: da ne bo prostor pregosto posejan s pohištvom in okraski, torej, da bo prostoren in da bo hkrati dobro funkcionalen. Sobo lahko hitro naredimo funkcionalno, a jo je morda težje narediti prijetno ali zanimivo, brez da bi jo prenatrpali. V kolikor želite izbranemu prostoru oziroma sobi dodati dimenzijo in funk, brez da bi izničili funkcionalnost, so lahko Stenski paneli odlična rešitev.

Stenski paneli bodo s svojo 3D zgradbo prostoru dodali dimenzijo in vam občutek napolnjenosti. Danes je moderen stil, ki temelji na minimalizmu in svežini oziroma čistoči. Takšen efekt lahko dosežemo z bež barvami in minimalno dekoracijo. Ravne bele stene hitro izgledajo dolgočasno, medtem ko pa Stenski paneli, četudi ostanejo beli, prostor poživijo. V kolikor želite ohraniti vašo steno ravno, pa preglejte široko ponudbo Stenske dekoracije in poživite vaš prostor na drugačen način.

V kolikor želite vašo sobo narediti bolj prostorno, je lahko namestitev Ogledala prav tako dobra ideja. Da večji sobi lahko namenite več funkcij, pa so Sobne pregrade lahko odlična ideja. Z njo poživite prostor ter ga ločite, tako da lahko dve osebi hkrati opravljata svoje delo, brez vizualnih distrakcij.

Na izgled prostora pa izjemno vplivajo tudi tla. Izbira Talnih oblog  je odvisna od načina uporabe izbrane sobe. V dnevni sobi na primer, so primerna in cenovno ugodna rešitev Laminatne plošče. V kolikor opremljate kuhinjo ali pa želite celotni hiši podariti prefinjen izgled pa premislite o keramičnih ali porcelanastih ploščah.