Prikazujem 1 izdelek

STEKLO

Steklo je dandanes čedalje bolj priljubljen material pri gradnji domov, kotveč


poslovnih poslopij. Steklene nebotičnike smo videli že vsi, bodisi v živo ali na televiziji. Moda po kateri se gradijo stanovanjske hiše, se prav tako razvija in spreminja. Zadnje čase pa vključuje tudi velike steklene stene, ki omogočajo večji prodor svetlobe in tako več naravne svetlobe, brez nepotrebne porabe elektrike za osvetlitev. Seveda pa Steklo ni omejeno le na gromozanske stene, vendar je njegova uporaba veliko pestrejša. Primarno se je, in še vedno se, steklo uporablja kot unikaten naraven material, ki je prozoren. Zaradi svoje lastnosti omogoča stik notranjosti hiše z zunanjostjo, pred katero jo hkrati zavaruje, saj je trdno in neprepustno. Tako ta prozoren material velikokrat služi kot glavna komponenta Oken.

Kot smo že omenili, pa je uporaba stekla zelo raznolika. Uporablja se lahko kot zaščitna plast Mize z estetskim in priročnim učinkom. Prav tako ga lahko uporabimo kot samostojen kos pohištva in ga uporabimo kot Stensko polico.

Za marsikoga misel na steklo pritegne asociacijo na ogledala. Ta so prav tako narejena iz stekla, le da so obdelana drugače. Ogledalo je pomemben del vsakdanjega življenja, še posebej za tiste, ki se zavedajo, da je njihov izgled prvi vtis, ki ga podajo na človeka. Opremite svoje stanovanje z ogledalom in dodajte občutek prostornine.

Vam količina svetlobe v hiši ali stanovanju nagaja? Sije čez dan preveč? Preglejte ponudbo Dekoracije za okna. Imate premalo svetlobe? Dodajte ali izboljšajte svetlobo celotnega prostora s Stropno svetilko. Vam to ni dostopno? Stoječe svetilke bodo rešile situacijo.