Prikazujem 22 izdelke

OKNA

Vsako okno predstavlja pogled v svet, lepša, kot so, lepši je pogled.več


Prenavljate stanovanje ali hišo? Mogoče vaše poslovne prostore ali delavnico?
Z našimi Okni, si boste zagotovili, da bo vaš svet pozitivnejši in svetlejši.

Motna folija za okna samolepilna črtasta 0

Preverite našo ponudbo Zunanjih rolet, ki so zdelane iz visokokakovostne aluminijaste pločevine, napolnjene s poliuretansko peno, imajo posebne dvoslojne barvne prevleke, ki zagotavljajo, da so rolete bolj odporne na obrabo in vremenske vplive. Rolete so zasnovane tako, da izboljšajo porabo energije v stavbi in lahko v veliki meri zmanjšajo stroške ogrevanja pozimi. Poleti, ko sije sonce in se zunanja temperatura dvigne, poskrbijo za prijeten občutek hladnosti in utrujenim očem zagotovijo počitek ob mraku. Poleg tega rolete nudijo učinkovito zaščito pred vsiljivci in tudi dovolj zasebnosti, zato bo vaša hiša postala kraj, kjer se boste počutili prijetno.

Da bodo vaša okna popolna, potrebujete tudi Zavese in zastore. Okna naredijo vaše bivališče dom, preverite našo rubriko Karnise za okna. Če imate okno, kjer vas motijo pogledi sosedov in si želite vaše steklo narediti neprosojno za poglede od zunaj, preverite še ponudbo na Folije za okna. Zelo enostavna zaščita za okna je tudi možnost montaže Žaluzij in rolet.

Ustvarite torej svoj svet znotraj svojega bivališča z našimi Okni, skozi katera boste vi, vaši družinski člani ali sodelavci v pisarni kukali v zunanjost iz udobne notranjosti. Vaše okenske police bodo predstavljale udobno počivališče za vašo muco, manjšega psa ali pa za vaše sobne rastline, ki se bodo tam dobro počutile in se nastavljale soncu.

Predlagamo vam, da si za popestritev pogledate tudi naša Mačja ležišča

.