Prikazujem 1–32 od 60 izdelkov

KROVSTVO

Krovstvo, je prišel čas obnove strešne kritine? Potrebuje izboljšave?več


Kvalitetna streha nad glavo je pomemben element varnega in suhega doma, za katero Krovstvo poskrbi. Dandanes pa imajo strehe velikokrat še druge namene. Vsekakor pa se začne pri temeljih.Začnite s temelji, izberite ustrezne strešne panele in strešne obrobe. To že imate? Pokrijte svoj dimnik in mu podaljšajte življenjsko dobo in sebi prikrajšajte nepotrebna čiščenja!

Marsikdo se danes odloči za proizvodnjo sončne energije. Odvisno je od porabe elektrike, že nameščene električne napeljave in pozicije ter velikosti vaše strehe, koliko panelov lahko namontirate. Lahko kombinirate različne vire energije ali pa se odločite samo za sončne celice. V ponudbi imamo Solarne plošče različnih velikosti in električne moči. V kolikor že imate nameščen solarni sistem, vendar imate večjo porabo, lahko preprosto priklopite dodatne panele.

Je vaša streha lepo urejena, vendar ne seže čez vaš vhod? Vam nagaja dež? Potem je po vsej verjetnosti Nadstrešek tisto, kar iščete. Lahko izbirate med različnimi materiali, tudi steklom.

Seveda pa je podlaga enako pomembna kot kritina. Za svoj dom ali poslovni prostor izberite ustrezne Talne obloge. Med njimi najdete široko izbiro samolepilnih oblog ter plošč na klik. Imate igrišče za otroke? Zaščitite tla z Varnostnimi talnimi ploščami.

Potem, ko imate urejeno streho in tla, pa so pomembne še stene. Dodajte globino vašemu prostoru s Stenskimi paneli ter Zidnimi in stropnimi ploščami. Imate v vašem domu velike prostore? Dodajte jim namen in način uporabe s Sobnimi pregradami. Tako lahko navidezno ločite prostor, hkrati pa ga tudi polepšate.