Prikazujem 29 izdelke

STUDIJSKA-FOTO OZADJA

Studijska-foto ozadja komplet se lahko uporablja več

za fotografske in video studie, vsebuje pa celoten sistem ozadja. Sistem vsebuje izjemno široko, belo ozadje, v večjih velikostih. Osvetlitveni komplet vsebuje več dnevnih svetilk z odsevnimi platni. Z uporabo priloženih softboxov, boste lahko ustvarili mehko osvetlitev.

Da bo mozaik svetel in prijeten, poskrbimo z Fotoaparati in optika, da bodo vaše slike, ki ga sestavljajo kvalitetne kocke. Ste fotograf v prostem času in vam to predstavlja hobi? Ali ste profesionalni fotograf in delate na velikih prireditvah, porokah ali koncertih? V obeh primerih boste potrebovali Torbe in kovčki za vaš fotoaparat. Da svojo opremo in fotoaparat zaščitite pred udarci in drugimi poškodbami.

Če imate foto studio boste morali poskrbeti za primerna in zanimiva  ozadja. Da bo ozadje zanimivo, mora biti tudi vidno. Zagotovite ustrezne Studijske luči, ki so izrednega pomena pri doseganju kvalitetnih slik. Vaše stranke, ki prihajajo k vam po slike za osebne dokumente, se bodo rade zavrtele na vrtljivem stolu, ki ga najdete v rubriki Pisarniški stoli. Za popoln izgled vašega studia si oglejte še našo ponudbo v rubriki Dekoracija in Ogledala.

Preloader