Prikazujem 1–30 od 518 izdelkov

KUHINJSKI APARATI

Kuhinjski aparati izpolnjujejo sezname želja vsakega strastnega kuharja. Prikaži več

Z našo pomočjo boste prečrtali vsako od teh želja. Pripravili smo široko paleto naprav, ki vam bodo pomagale pri pripravi vseh jedi in sladic  ki ga želite.

Kuhinjska napa 60 cm nerjaveče jeklo in kaljeno steklo srebrna
Kuhinjska napa 60 cm nerjaveče jeklo in kaljeno steklo srebrna

Kuhinja in jedilnica sta prostor za ustvarjanje kuhinjske čarovnije, vadbo kulinaričnih veščin in druženje s hrano in pijačo. Če je ambient prijeten in topel, imate recept za kvaliteten čas. Najdete lahko številne pripomočke za kuhinjske aparate.

Kuhinjsko posodo in ponve ter kuhinjsko orodje in pripomočke. Za vas smo pripravili široko paleto aparatov, ki nikoli ne bodo zgrešili vaše kuhinje. Tosterji, žari, štedilniki, nape, grelniki hrane in pijač. Karkoli vam pride na pamet, boste našli pri nas. In po odličnih cenah. Za popolno svobodo pri kuhanju izberite prave kuhalne plošče in kuhalne plošče. In za popoln vtis, ko je hrana pripravljena in postrežena, postavite jedilno mizo s stilom. Na voljo je komplet 6 bambusovih namiznih pogrinjkov v različnih barvah, izberite tistega, ki najbolje ustreza notranjosti vašega doma. Ali pa izberite dve, da se ne boste hitro naveličali. Čas je, da si privoščite kavo in kakovostno porabite čas za izbiro izdelkov iz naše ponudbe.

Za popolnoma brezskrbno uživanje v kulinaričnih obrokih so potrebne kakovostne kuhalne plošče in kuhinjske površine. Za hitro odpravljanje močnih vonjav in toplote je potrebna tudi kuhinjska napa. Tu lahko najdete tudi cvrtnike, grelnike za hrano in pijačo ter hladilnike za vino. Če vaš otrok obožuje sladice, boste navdušeni nad našimi stroji iz sladkorne pene.

Rekli smo vam, da boste izpolnili vsako željo, kajne? Če so filmske noči doma veliko bolj prijetne kot odhod v kino, je edino, kar pogrešate, aparat za pokovko. Na voljo so tudi zunanji žari, ki so dobrodošli za druženja na prostem in piknike. Poleg žara imamo na voljo tudi električni žar in zunanji žar. Na torte tudi nismo pozabili, zato smo pripravili tudi kuhinjske peči.

Mnenje
Povratna informacija
Kako bi ocenili svojo izkušnjo v naši trgovini?
Imate kakšen dodaten komentar, ste kaj pogrešali?
Naprej
Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite, da se obrnemo na vas glede vaših povratnih informacij, v nasportem primeru samo kliknite "Potrdi", da oddate oceno.
Nazaj
Potrdi
Hvala, ker ste nam poslali povratno informacijo