Prikazujem 14 izdelke

KLIMATSKE NAPRAVE

Klimatske naprave in ventilatorji  so nekaj, brez česar skoraj noben dom ne more, še posebej poleti.več

Pogosto ne moremo odpreti oken, da bi spustili zrak, ker prepustimo toploto. Zvečer se  borimo s komarji in tako se vrtimo v krogu. Stropni ventilatorji postajajo vse bolj priljubljena rešitev. Imajo zelo moderno zasnovo in se prilegajo vsem načinom urejanja prostora. Če vas klimatska naprava lahko moti, vas bo navdušil stropni ventilator. Z daljinskim upravljalnikom lahko enostavno upravljate in prilagodite hitrost. Druga možnost je prenosna klimatska naprava. Z lahkoto ga lahko premikate iz sobe v sobo in tako zagotovite optimalno temperaturo tam, kjer jo potrebujete. Klimatske naprave in ventilatorji so zagotovo gospodinjski aparati ali naprave, ki jih morate imeti. Ni vam treba več trpeti zaradi vročine, ob dobri klimi pa se tudi z mrazom ni treba boriti.

Za večje apartmaje in hiše je priporočljiva kombinacija klimatske naprave in ventilatorjev, tako da ima vsaka soba optimalno temperaturo. Preučite našo ponudbo in izberite napravo, s katero toplota in mraz ne bosta več vaša težava. Klimatske naprave ob vztrajnem segrevanju ozračja postajajo obvezna oprema vsakega doma, saj si ne predstavljamo poletja – ko temperature z lahkoto dosežejo tudi do 35 stopinj Celzija – brez vsaj občasnega hlajenja bivalnih prostorov. Po drugi strani pa si marsikatera družina klimo omisli tudi za gretje, kar pride še posebej prav, če ne želimo zaganjati večjih ogrevalnih sistemov za krajši čas ali za ogrevanje le enega prostora.

V ponudbi so različni klimatski sistemi za gretje in hlajenje prostorov, vključno z inverterskimi klimami. V zadnjih letih so priljubljene tudi vse bolj zmogljive in učinkovite prenosne klime, s katerimi ogrevamo tudi kamp prikolice, delavnice in podobne manjše prostore.

Preloader