Prikazujem 29 izdelke

STENSKE URE

Zagotovite si lastno točnost in nikoli več ne zamudite tisto,več


kar vam je pomembno. Ne nosimo vsi zapestnih ur, pa tudi, če jih, je pomirjujoče imeti uro na stalnem mestu. Bodisi v kuhinji za pomoč ob peki in kuhanju, v kopalnici, da se ne zadržimo predolgo ali v dnevni sobi, da ne zamudimo tekme. Stenske ure so zelo priljubljene in rabljene, saj so na vidnem mestu. Če že postavljamo nekaj na steno, pa jke dobro, da bo lepo izgledalo. Izberite takšno uro, ki bo služila svojemu namenu in polepšala prostor.

3D stenska ura moderna 100 cm XXL zlata
3D stenska ura

Stenske ure niso vaša stvar? Pa si vseeno želite imeti opomnik v katerem deu dneva ste? Sončna ura je rešitev in pa tudi odlična ideja za darilo! V kolikor ne želite imeti ure na steni, pa se vam vseeno zdi, da so stene prazne, preglejte Stenske dekoracije. Z majhnim dodatkom lahko podarite prostoru nov izgled. Z majhnimi dodatki lepote se hitro bolje počutimo. Za prireditev bolj prijetnega občutka, pa prostor opremite z Stenskimi svetilkami. Tako boste osvetlili določen kotiček v prostoru, z uporabo večih svetilk pa lahko podarite celotnemu prostoru posebno vzdušje. Seveda se lahko odločite, če želite posebno vzdušje, tudi recimo za Stoječe svetilke, ali pa Lestence po vašem okusu.

Iščete stenske svetilke za vašo pisarno? Preverite še Pisarniško pohištvo in opremo. Med pestro ponudbo najdete tudi uporabne Pisarnišle pripomočke, ki bod  služili kot opomnik ali pomoč. Seveda pa se tej pripomočki lahko uporabljajo kjerkoli, kjer se nove ideje rodijo.