Prikazujem 1–30 od 139 izdelkov

SOBNE PREGRADE

Čeprav je ena soba, še ne pomeni da ne moreta biti dva prostora.več


Včasih si želimo sobo razdeliti na dva ali več delov. Razlogi so razični, ponavadi pa gre za ureditev zasebnosti. Sobne pregrade so za to odlična izbira.

Paravan 5-delni iz poli ratana rjav 300x200 cm
Paravan 

Lahko jo uporabite v spalnici, če želite ustvariti del sobe, ki bo služil kot garderoba. Lahko zraven Garderobne omare postavite Ogledalo ter nato Sobno pregrado. Če želite kotiček nadgraditi pa mu lahko dodate še Toaletno oz. kozmetično mizo. Na mizo pa poleg potrebščin postavite še recimo Škatlico ali stojalo za nakit, ki ju najdete tukaj. Tako boste poskrbeli za jutranje oblačenje in ličenje na enem mestu.

Potrebujete prostor v vašem stanovanju ali hiši za meditacijo ali jogo? Z dodatkom sobne pregrade lahko v kateri koli dovolj veliki sobi ustvarite nov prostor.  Prostor, ki ga uredite v slogu, ki vam bo pomagal priti do želenega stanja sprostitve ali koncentracije. Da boste dolgo zdržali v meditaciji in da bo izvajanje joge udobno, svoj prostor opremite z Blazinami.

Ste študent in si delite sobo s cimro(m)? Poskrbite zase, še posebej v času študija in si naredite sobo prijetno. Razdelite jo s sobno pregrado in si tako ustvarite svoj prostor.

Sobne pregrade pa delujejo tudi kot estetski element, ni nujno da gre le za zasebnost. Če se vam zdi prostor preveč odprt, ga lahko zapolnite tako da dodate sobno pregrado. Na voljo jih je veliko in v različnih stilih. Če izberete pravo, lahko v vaši spalnici ali drugi izbrani sobi vzbudite azijsko vzdušje. Za starinski retro stil spalnice pa lahko dodate še Skrinjo za shranjevanje.