Prikazujem 1–30 od 37 izdelkov

PREVLEKE ZA SEDEŽNE

Ste se že kdaj počutili kot kraljična na zrnu graha?več

Tako lepa in udobna sedežna garnitura, vendar sedenje ni in ni bilo udobno? Uporabite Prevleke za sedežne in presenečeni boste! Vaša stara sedežna garnitura, kavč ali fotelj bodo dobili prenovljeno podobo in udobje, ki ga nudijo nove stvari. Če preurejate stanovanje in ste si zaželeli sodobnega izgleda, si boste z našimi Prevlekami za sedežne olajšali delo. S prevlekami sedežno pohištvo prenovimo in ga hkrati tudi zaščitimo

Če dodate še Dekorativne blazine, lahko vašo staro dnevno sobo spremenite v kraljevski počivalni kotiček. Z malo domišljije boste v naši ponudbi Dekoracije z lahkoto našli vse, kar je potrebno za dobro počutje vaše kraljične, ali vas samih.  Da pa bo udobje popolno, preverite še ponudbo naših Preprog. Od malih do velikih, vseh oblik, velikosti in barv… Mogoče bi hkrati tudi barvno uskladili vaše Prevleke za mize in Prevleke za stole. Vse prevleke so iz pralnih materialov in enostavne za vzdrževanje. Služijo tudi kot zaščita in so zelo priročne še posebej, če imate majhne otroke. Da ne boste ves čas v strahu, da vam česa ne umažejo. Pa ne pozabite na luksuz raznolikosti, saj boste lahko vsak teden menjali in barvno kombinirali vaše prostore.

Poglejte še rubriko Ogledala, kamor se bo odsevala vaša prenovljena soba, spalnica ali celo stanovanje. Dom je odsev vas samih, poskrbite, da se boste v njem vedno dobro počutili vi in vsi vaši.