Prikazujem 1–30 od 232 izdelkov

ŽALUZIJE IN ROLETE

Kakršnikoli razlog pač je, tudi okna se morajo kdaj pokrit.več


Včasih sonce sije premočno, včasih so sosedje rahlo preveč poizvedljivi. Žaluzije in rolete poskrbijo za zasebnost, ko jo želimo in senco, ko jo potrebujemo. Imamo različne. Nekatere so za zunanjo stran kot Zunanji rolo, druge namontiramo od vznotraj. Prihajajo v različnih stilih, materialih, barvah in vzorcih. Poleg opravljanje glavne vloge senčila, žaluzije in rolete dodajo tudi svojo stilsko noto, tako da lahko izberete takšne, ki ustrezajo namenu protora. Če prostor dobro odraža svoj namen, se lažje vživimo v vlogo, ki jo prostor potrebuje. Recimo če imate pisarno, jo je dobro opremiti tako, da bo vzbujala organiziranost, funkcionalnost in željo po napredku. Če želite urediti vašo pisarne, da bo usmerjena k uspehu, poiščite navdih pri Pisarniškem pohištvu in opremi.

Žaluzije in rolete pa niso le za pisarne. Pašejo na vsako okno. Važno, je da služijo svojemu namenu, kajne? To pa še ne pomeni, da ne rabijo biti v stilu z izbrano sobo. Enakemu namenu pa služijo tudi Karnise za okna in Zavese in zastori. Tako da, lahko izberete takšen stil zastiranj oken, ki bo najbolj ustrezal vam in prostoru, ki potrebuje zatemnitev.

Za ureditev zasebnosti celotnega doma, pa temu namenu dobro služijijo Ograje. To lahko postavite okoli vrta ali okoli celotne hiše in poskrbite še za dodatno varnost. Za manjše predele kot so recimo balkon, dvorišče, vrt ali terasa, pa lahko poskrbite za zasebnost in senco s Stranskimi tendami, platni ali mrežami oziroma s Senčniki.