Prikazujem 1–24 od 621 izdelkov

BOŽIČNI OKRASKI

Brez lepote božiča je težko živet. več

Okrasite svoj dom in z
božičnimi okraski začenši z umetno novoletne jelko okrasite pa jo z božičnimi kroglicami. Razlogov za praznovanje je veliko, samo najti jih je treba. Ko pride Božič, pa so okraski, božična drevesa, lučke, Božiček in snežaki neizbežni. Božični okraski bodo poskrbeli za praznični duh v vašem domu, da bo atmosfera še bolj božična, postavite tudi božično girlando ali ostale okraske z LED svečkami ali LED lučmi. Da bo veselo in prijetno skozi cel dan, in če le lahko, opremite z okraski tudi vaš delovni prostor. Če že morate za praznik delati, še ne pomeni, da se mora praznovanje končati!

Božiček v dimniku

Božiček v dimniku s samodejnim premikanjem LED IP44 180 cm
Božiček

Razveselite svoje otroke z igračami, ki si jih tako zelo želijo, družinske člane in prijatelje, pa z darili, ki si jih sami nikoli ne bi kupili. Včasih se nam zdi, da imajo naši otroci že tako preveč igrač, kajne? Vendar to, kar otroku podarimo, še posebej, ko je malo večji, avtomatsko in podzavestno povezuje z njegovo samo vrednostjo. Podarite torej svojemu otroku ali nečakinji tisto nekaj, kar veste, da jih bo razveselilo. Otroška vozila so ena bolj “kul” daril, ki jih lahko podarite manjšim otrokom. Čeprav nekateri starši ne maramo, da otroci igrajo računalniške igrice, so te v zmernih količinah koristne za razvoj otrokove domišljije in kreativnega reševanje problemov. Stol za igranje igric bo vašega gamerja neizmerno razveselil. Sebi pa lahko privoščite Masažni stol.

Ob vsem tem obdarovanje, ne pozabite nase! Tudi, če se vam zdi, da prejmete dovolj daril od ostalih. Preverite ponudbo Elektronike. Mogoče pa si privoščite novi Masažni aparat? Ali pa preverite Pisarniško pohištvo in opremo in si končno uredite svoj kabinet, kjer boste lahko ustvarjali. Z Dekoracijo pa boste poskrbeli za dobro počutje v vašem domu skozi celo leto, ne le za Božič.